Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Hier ruil je jouw kerstmissers om voor iets waar je wél op zit te wachten

Van ruilen komt huilen, maar niet als het aan Wehkamp ligt. Want voor één keer geeft het online warenhuis jou de kans om jouw kerstcadeau-missers, hoe goedbedoeld ook, in te wisselen voor iets waar je wél op zit te wachten.

En je hebt er niet eens een bonnetje voor nodig.

Niet jouw ‘cup of tea’

Dus lag er voor jou (met je keurige maat 37) een paar sokken in formaat schuit onder de boom? Heb je een gieter gekregen, maar ben je geen bloemenmens? Of is die douchegel gewoon ‘niet jouw cup of tea‘? Geen paniek: Wehkamp maakte een selectie van de populairste producten en stopt deze op 28 december in een enorme vrachtwagen, zodat jij de miskopen kunt omruilen voor iets moois.

Bij jou in de buurt

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat er niets leuks voor je bij zit, want van mode, wonen en beauty tot erotiek: ‘De Grote Wisseltruck’ neemt van alles mee – zo weet je zeker dat je niet voor noppes al die spullen heen er weer sjouwt. Overigens doe je dat sowieso niet voor niets, want alle ‘missers’ gaan naar de Voedselbank, zodat je er iemand anders blij mee kunt maken.

Benieuwd wanneer de truck bij jou in de buurt staat? Volg het hier, maar wees er wel snel bij, want op = op!

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Wehkamp | Foto: Wehkamp

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser