Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Het allerduurste... kinderfeestje

Het allerduurste... kinderfeestje

Taart en slingers: zó gewoontjes. Sommige ouders halen álles uit de kast voor de verjaardag van hun kroost: het duurste kinderfeest ooit kostte bijna € 90.000.

| Tessa Heinhuis

Niemand minder dan Katie Holmes en Tom Cruise organiseerden dit partijtje.

Even iets anders dan confetti
Hun dochter Suri werd twee jaar en dát lieten ze graag in stijl aan de wereld weten. Zo kochten ze voor € 15.000 bloemen, kostte de catering € 40.000 en werd er voor € 4500 cupcakes ingeslagen. De kleine Cruise houdt van vlinders en als je ouders hebt met zó’n inkomen, dan wordt daar natuurlijk iets spectaculairs mee gedaan. Een kamer werd met 1000 rondfladderende vlinders gevuld – decoratie die je niet zomaar uit de ondersta la van de kast trekt, dus.

Die Blue Ivy
Andere ouders die wel van een royale viering houden zijn Beyoncé en Jay Z. Ze huurden voor de tweede verjaardag van Blue Ivy de dierentuin in Miami af en verbleven daar in een tropisch paradijs. Het cadeau: een paard. En dan niet zomaar een, maar een speciale Arabische soort waar je wedstrijden mee kunt doen. Het dier kostte de ouders zo’n € 67.000 – maar ach. De hele wereld voor hun kleine prinses.

Katie and Suri Holmes out and about, Manhattan, New York, America - 24 Nov 2008

hh-15602957.jpg

SNACKS | KINDEREN | LIFESTYLE

Bron: The Richest | Foto: Hollandse Hoogte

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

LINDAnieuwsLINDAnieuws

Hi Charlie,Bedankt voor je bericht!Het klopt inderdaad dat Suri nu 9 jaar is. Maar haar tweede verjaardag hebben ze zo uitgebreid gevierd :).Groetjes, LINDAnieuws

charliecharlie

Suri werd 9, geen 2!

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser