Advertorial

HEMA krijgt een smakelijk nieuw foodconcept: LEKKER HEMA

HEMA krijgt een smakelijk nieuw foodconcept: LEKKER HEMA

Het liefst eet je natuurlijk gezond, gevarieerd en lekker. Maar elke dag weer een passende maaltijd op tafel toveren vraagt nogal wat van je, en op sommige dagen krijg je het simpelweg niet voor elkaar. HEMA helpt graag.

Binnenkort opent namelijk het compleet nieuwe horeca- en takeawayconcept LEKKER HEMA.

Voor nu of straks
LEKKER HEMA biedt – zoals de winkel het zelf omschrijft – “goed eten waar je blij van wordt, voor nu of voor straks”.  Hoe het er precies uit gaat zien houdt HEMA nog even geheim, maar het belooft écht HEMA te worden. Binnenkort opent in Tilburg de eerste HEMA-winkel met dit volledig nieuwe foodconcept. Deze wordt op dit moment helemaal verbouwd, om op 21 september de deuren te openen.

Altijd gezond
Een tipje van de sluier? Een foodafdeling met verse producten, heerlijk en gezond eten voor onderweg en complete maaltijden zonder moeite. Binnenkort hoef je dus niet meer een half uur door allerlei bezorgsites te scrollen om tóch nog ergens een gezonde maaltijd vandaan te plukken (om er vervolgens drie kwartier op te moeten wachten) – je kunt gewoon even langs HEMA.

Komt dat proeven
Je bent op donderdag 21 september vanaf 10.30 uur welkom om het nieuwe concept te komen bewonderen in Tilburg. Tot en met zaterdag 23 september is er van alles te proeven en te beleven in de winkel. En nog twee redenen om even te gaan kijken: bij besteding van tien euro krijg je gratis een pak stroopwafels (op=op) en de eerste 250 bezoekers op donderdag krijgen een goedgevulde shopper cadeau. De opening van LEKKER HEMA in Tilburg is ook het startsein van een pilot in Antwerpen, Brussel, Maassluis en Veghel. Wij kunnen niet wachten.

ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser