Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Hanna Verboom maakt debuut als regisseur

Hanna Verboom maakt debuut als regisseur

Zo af en toe een nieuw levenspad bewandelen doet een mens goed, moet actrice Hanna Verboom hebben gedacht. Ze waagt zich voor het eerst in haar leven aan het regisseren van een film.

| Tessa Heinhuis

De korte film Het Cadeau is het debuut van Hanna als regisseur.

Ware liefde
Het verhaal is door Hanna zelf geschreven en is geproduceerd door Cinetree, een online platform voor kwaliteitsfilms dat in oktober 2014 door Hanna is gestart. Het Cadeau gaat over een vrouw van wie het leven ineens verandert na toevallig contact met een vreemde. De boodschap van het verhaal: wanneer je ware liefde wilt ontvangen, je iets van jezelf moet durven geven.

Een goed begin
Hanna is blij: De verhaallijn voor Het Cadeau heb ik zo’n vier jaar geleden geschreven en het is een droom die werkelijkheid wordt om dit te mogen verfilmen. Het hoogtepunt was om te werken met een geweldige cast en crew, zoals onder anderen cameraman Lennert Hillige (Nova Zembla, Komt een vrouw bij de Dokter), actrice Sytske van der Ster (De Co-assistent) en acteur Bright O. Richards (Ro Theater). Als beginnend regisseur is dat een warm thuiskomen.

Hanna film is via deze link van Cinetree tot en met 28 februari online gratis te bekijken.

Schermafbeelding 2015-02-10 om 12.05.56

Schermafbeelding 2015-02-10 om 12.06.10

NIEUWS | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: Cinetree | Foto: Linda.mode 07, Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser