Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Voor een gave huid moet je eerst van huidirritaties af en dát snappen ze bij hannah

Voor een gave huid moet je eerst van huidirritaties af en dát snappen ze bij hannah

Een crème tegen rimpels hier, een smeersel voor een stralende huid daar: onze badkamer staat er vol mee. Tijd voor een grote opruiming, want het Asolution Serum van hannah is wat je nodig hebt.

Anders gezegd: een perzikhuidje in een pipetje.

Win-win
Bij hannah weten ze al jaren welk ingrediënt een langdurige jeugdige huid creëert, namelijk vitamine A, oftewel retinol. Toch bevatten de meeste producten maar een laag percentage van vitamine A, aangezien het ingrediënt ook kan leiden tot huidirritaties. Een behoorlijke keerzijde. Althans, tot nu: voor het Asolution Serum wisten de huidspecialisten van hannah alléén de voordelen van de vitamine te bemachtigen en in een serum te verwerken.

Een serieus serum
Zo is hannah erin geslaagd om een nieuw serum samen te stellen dat dezelfde krachtige werking van retinol heeft, maar dan zonder bijwerkingen en irritaties. Hóe dan, horen wij je denken. Nou, het serum bevat retinoïden, een perfect alternatief voor vitamine A dat ervoor zorgt dat er meer gezonde cellen worden aangemaakt én dat de onderlinge celcommunicatie wordt verbeterd. Dankzij een exclusieve synergie van werkzame stoffen om de retinoïden optimaal te versterken, is Asolution Serum ongeëvenaard vernieuwend te noemen. Met als resultaat: gegarandeerd geen huidirritaties meer. Da’s goed nieuws hè?

Adios acne
Maar er is meer: het Asolution Serum neemt niet alleen afscheid van huidirritaties. Ook rimpels en fijne lijntjes bij huidveroudering en grove poriën en acne bij een onzuivere huid zijn dankzij het serum verleden tijd. En daar krijg je iets heel fijns voor terug, namelijk een algehele verbeterende huidstructuur én een gezondere en egalere teint. Veel beter wordt het niet hoor.

Waar wacht je nog op
Het Asolution Serum is vanaf deze week verkrijgbaar bij de huidcoaches van hannah door heel Nederland. In tegenstelling tot vitamine A is het voor het serum niet nodig om eerst je dokter te raadplegen. Tijdens een bezoek aan een van de huidcoaches ontvang je de nodige uitleg en kan je vervolgens zelf direct aan de slag: een paar druppels ’s morgens en ’s avonds en verwelkomen maar, die stralende huid.

Op de website van hannah vind je binnen een handomdraai een huidcoach bij jou in de buurt.

ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: hannah | Foto: hannah

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser