Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Het rijtjeskasteel: een huis ontworpen op basis van jouw klikgedrag op Funda

Voor zowel de dromer als de serieuze zoeker heeft Funda nu een oplossing: het rijtjeskasteel. Ontworpen op basis van jouw klikgedrag.

| Nina Smit

Jurriaan van Gent, data-analist bij Funda: ‘Data zijn minder abstract dan we denken, je kunt er gewoon een huis mee ontwerpen’.

Lees ook
Tover je huis om met deze krijtverf van Amazona (t.w.v. 125 euro)

Ruimte en vrijheid
Als uitgangspunt voor het ontwerp van het huis kozen Jeroen Atteveld en Dingemans Deijs – de twee architecten van het huis – voor ruimte en vrijheid. Omdat de meeste mensen in hun zoektocht namelijk vaak groter zoeken dan wat eigenlijk haalbaar is, zijn de ruimtelijke kwaliteiten van een kasteel toegepast op een rijtjeshuis.

Binnenkant
Door de spannende doorzichten tussen de kamers in het huis wordt er van alle kanten licht binnen gelaten, waardoor een lichte woning ontstaat. In ruil voor de royale woonkamer zijn de slaapkamers iets kleiner van opzet, maar met stuk voor stuk een bijzonder karakter.

huis

huis

huis

huis

huis

huis

huis

Jeroen Atteveld: “Nu de woonmarkt weer aantrekt is het belangrijk te blijven luisteren naar de woonwensen van de Nederlander en te innoveren waar dat kan op woonconcepten”.

SNACKS | WONEN | LIFESTYLE | WHAT THE FUNDA

Bron: LINDAnieuws | Foto: Funda

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser