lifestyle

Fietsbezorgservice brengt culinaire sterrenmaaltijd aan huis

Fietsbezorgservice brengt culinaire sterrenmaaltijd aan huis

Sinds vorige week kunnen culinaire liefhebbers in Amsterdam thuis genieten van gerechten bereid door Michelinsterrenchef Moshik Roth. Voor het eerst worden gerechten van een chef op dit niveau thuisbezorgd.

| Cindy Keijzer

Koeriers van een bezorgservice dienen de gerechten ook op.

Primeur
De samenwerking tussen restaurant &Samhoud places en fietsbezorgservice Foodora betekent een wereldwijde primeur op het gebied van eten dat thuisbezorgd wordt. In een huiskamersetting werd het nieuwe bezorgmenu van &Samhoud places en Foodora vorige week voor het eerst geserveerd en toegelicht door Roth.

Spannend
“Voor een chef is het erg spannend om het afmaken en uitserveren van je gerechten volledig uit handen te geven. Maar ik vind het fantastisch dat mensen nu aan hun eigen tafel en van hun eigen bord van mijn gerechten kunnen genieten”, vertelde Roth.

Restaurantbeleving
Het bezorgmenu bestaat uit diverse gerechten, van zwarte risotto met courgette, tot eend met een lak van sake, soya en abrikoos. Het hele menu vind je hier. De gerechten worden als ware restaurantbeleving thuisbezorgd. De fietskoerier zet het eten op tafel, schenkt de wijn in en steekt een kaarsje aan. De gerechten kosten tussen de 32,50 euro en 59 euro (inclusief brood en boter en friandises).

Mooie gerechten in handige bakjes.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 17.16.48

Moshik Roth in actie. 

Schermafbeelding 2016-04-28 om 17.17.10

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: &samhoud places / foodora | Foto: &samhoud places / foodora

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser