Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Even knuffelen: daar is nu ook een winkel voor

Even knuffelen: daar is nu ook een winkel voor

Een winterdip los je zó op met een knuffel. Niemand in de buurt om je van een pakkerd te voorzien? Ga naar Lepeltje Lepeltje in Amsterdam.

| Tessa Heinhuis

Knuffeltherapeut Carollyne Tjong Ayong opent dit weekend in Amsterdam de eerste professionele knuffelpraktijk van Nederland.

Met je kleren aan
Volgens de expert wordt iedereen direct gelukkig van een goede knuffel en heeft haar speciale therapie meteen effect. Ze vertelt aan het ParoolIk sla mijn armen om je heen en op een massagekussen waarin je ­lekker wegzakt, praten we of luisteren we naar muziek. Of ik lees voor. Gewoon met kleren aan. 

Voor iedereen die wil
Ze verwacht een bepaalde doelgroep: Jan en alleman is welkom, maar ik denk vooral aan ouderen, gehandicapten, weduwen, weduwnaars en mensen die ongewild partnerloos zijn. De therapeut is er van overtuigd dat een professionele knuffel nét zo goed werkt als een omhelzing van een geliefde. Bij een knuffel van een partner of bekende spelen allerlei zaken mee. Afstand kan goed werken. Mensen zeggen ook meer bij een psychotherapeut.

Lees hier het hele verhaal over de knuffelpraktijk in Amsterdam via de site van het Parool. Vanaf zaterdag ben je welkom bij Lepeltje Lepeltje in Amsterdam-West – een knuffelsessie heb je voor € 40 per half uur. Carollyne geeft voor dezelfde prijs ook massages.

 

NIEUWS | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: Het Parool | Foto: Lepeltje Lepeltje

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser