lifestyle

Advertorial Eva is pas vijftien, maar heeft wel al haar eigen make-upmerk

Eva is pas vijftien, maar heeft wel al haar eigen make-upmerk

Waar andere meiden van vijftien vermoedelijk net een repetitie achter de rug hebben, of lekker rondrennen over het hockeyveld, heeft Eva haar eigen make-uplijn.

En dat vindt ze zelf ook best bijzonder: “Best een gek idee om op mijn vijftiende een bedrijf over te nemen.”

Samen naar Milaan
Eva is al zolang ze zich kan herinneren bezig met mode en uiterlijk. Als kind droomde ze van een eigen merk in de mode-industrie. Een jaar geleden bedacht ze ineens: ik moet een cosmeticamerk beginnen. Maar ja, dat doe je natuurlijk niet zomaar. Samen met haar broer Tommie maakte ze verschillende reizen om onderzoek te doen naar de mogelijkheden voor een nieuw make-upmerk. In Milaan was het raak: daar ontstond EVA MILANO nadat ze een bestaand cosmeticamerk overnam.

Een echte ondernemer
Het meisje komt uit een echt ondernemersgezin, dus risico nemen is haar niet vreemd. Door een al bestaand make-upmerk over te nemen, kreeg ze toegang tot de hele Italiaanse cosmeticawereld, en legde ze contact met de beste make-upfabrikanten van Italië. Alles van hoge kwaliteit: dat vindt Eva ontzettend belangrijk.

Lekkere lippenbalsem
Op dit moment heeft ze net haar eerste product gelanceerd: de EVA MILANO-lippenbalsem. Deze balsem vol natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat je lippen zijdezacht worden. Ook belangrijk: de lippenbalsem is niet op dieren getest. Binnenkort komt er een bijzondere variant uit: de Pink Lipbalm. Deze balsem zorgt ervoor dat de natuurlijke kleur van je lippen nóg beter uitkomt.

Ben je benieuwd naar Eva en haar make-upmerk? Volg haar dan op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.evamilano.com.

ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Eva Milano | Foto: Eva Milano

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Meer lifestyle

Please update your browser