eten & drinken

Van zeewierkaviaar tot hybride steak tartaar: verantwoord snacken doe je in dit restaurant op Lowlands

Van zeewierkaviaar tot hybride steak tartaar: verantwoord snacken doe je in dit restaurant op Lowlands

Een broodje besmeerd met planktonboter of een hap zeewierkaviaar voorgeschoteld krijgen: eh, wat? Op Lowlands staat dit jaar het restaurant van de toekomst, waar je geniet van dit soort gerechten.

| Eline van der Haar

In Brasserie 2050 koken ze louter met toekomstbestendige ingrediënten.

Maak indruk op je festivalscharrel met deze gerechten

Wat dacht je van CO2-neutrale eieren, croutons van aardappelschillenbrood, hybride steak tartaar of dé nachtelijke snack: shoarma van knolselderij. Da’s weer eens wat anders, niet waar?

Schuif jij aan?

Dit futuristische plekje op Lowlands is geopend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus 2018 en staat naast de Heineken stage. Van 12.00 uur tot 02.30 uur kun je hier je smaakpapillen laten prikkelen – zonder reservering.

Lees ook
De laatste dag van de 25e Lowlands: 7 x pakkende en verrassende hoogtepunten

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: The Food Line-up / Lowlands | Foto: The Food Line-up / Lowlands

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer eten & drinken

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser