Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

eten & drinken

Patisserie Betty Blue: 'De gebakjes passen bij het interieur'

Patisserie Betty Blue: 'De gebakjes passen bij het interieur'

In de patisserie Betty Blue in Amsterdam willen ze geen enkele klant vergeten. Er is daarom een speciale muur – de ‘wall of fame’ – waar iedereen zijn of haar selfie op mag plakken.

| Tessa Heinhuis / Productie: Djamilla van Brussel

De winkel – die vol met cakes, koffie en zoetigheid staat – is een idee van ondernemers Clara Hupkes-Bovenberg, Yvette Nieuwboer en Jeroen van den Brand. Vandaag wordt de zaak geopend. Actrice Anna Drijver is aanwezig bij het evenement en zal een bijzondere taart van de eigenaren krijgen.

Ik zie je in Barcelona
Bijzonder aan de bakkerij is dat het interieur in dezelfde stijl is als de zoetigheid. Nieuwboer: Wij wilden een nieuwe winkel ervaring rondom patisserie in Amsterdam creëren. Een bakery waar alles op elkaar aansluit in dezelfde stijl en waar de smaak en kleuren van de gebakjes terugkomen in de inrichting. Het motto van Betty Blue is: Dream big. Ze vermelden daarom op de website: verwacht in de toekomst ook onze winkel in Barcelona, Parijs en Londen.

Betty Blue zit op de Snoekjessteeg 1 t/m 3 in Amsterdam en is doordeweeks geopend van 08:00 tot 19:00 uur. In het weekend kun je 09:00 tot 19:00 uur komen snoepen.

NIEUWS | FUNFACTS | ETEN & DRINKEN

Bron: Betty Blue | Foto: Betty Blue

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer eten & drinken

Lees dit ook even

Please update your browser