eten & drinken

HEMA opent pop-upwinkel vol paaseieren én komt met drie bijzondere smaken

HEMA opent pop-upwinkel vol paaseieren én komt met drie bijzondere smaken

Bij HEMA kan je je geluk binnenkort niet op, want de winkel komt met drie nieuwe smaken paaseieren: tompouce, discodip en koffiecrisp. En alsof dat nog niet genoeg is, worden die gepresenteerd in een paasei-pop-upwinkel. 

| Marlon Achteresch

Ze zien er (met de verpakking alleen al) uit om op te eten.

Lees ook
Jip & Janneke zijn 25 jaar bij HEMA en dat wordt groots gevierd

Smaakmakend
Een paasei  van melkchocolade, voor de helft gevuld met romige crispvullling en een helft roze fondant. We hebben het hier over het ei waar we ons het meest op verheugen: het tompouce-paasei. Niet alleen tompouce is een nieuwe smaak, maar ook discodip en koffiecrisp komen in de winkel te liggen. In totaal kun je zeventien verschillende smaken scoren met bij HEMA. Dat is toch (k)eigaaf?

Nieuwe-smaken-paaseitjes-opening-paaseieren pop-up-shop

Opening
En of de nieuwe smaken nog niet genoeg waren, opent HEMA dus ook nog die paasei-pop-upshop. De shop gevuld met duizenden paaseieren zal zich op de Runstraat 25 in Amsterdam bevinden en is geopend van 9 maart tot en met 1 april. Wij zijn alvast onderweg.

Maar er is natuurlijk meer en daar weet Miljuschka alles van. Zie hier haar heerlijke cake met een vulling van courgette. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

SNACKS | ETEN & DRINKEN

Bron: HEMA | Foto: HEMA

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

riet van valderenriet van valderen

lijkt mij heerlijk met een kop thee

Meer eten & drinken

Lees dit ook even

Please update your browser