Advertorial

Feesten mét bubbels maar zonder de kater een dag later: FÏNLEY is de oplossing

Feesten mét bubbels maar zonder de kater een dag later: FÏNLEY is de oplossing

Een feestje, vrijmibo of terrasavond is vaak extra gezellig met een alcoholische versnapering. Maar als je nog moet rijden of al misselijk wordt bij het woord ‘kater’ is dat geen goed plan. FÏNLEY heeft hier dé oplossing voor.

FÏNLEY, ja. Da’s een drankje dat qua looks en smaak niet te onderscheiden is van een cocktail.

FÏNLEY

Het grote verschil – lees: voordeel – is dat er geen drupje alcohol in te vinden is. Hierdoor stap je na het drinken van de frisse bubbels dus gewoon in de auto én voel je je de volgende dag nog net zo feestelijk. Kijk, daar houden we van.

Weinig calorieën

Naast dat FÏNLEY je hoofdpijn en misselijkheid kan besparen, is het verder ook een gezondere keuze. Het drankje is gemaakt met vruchtensap en er zijn geen kunstmatige zoetstoffen en conserveermiddelen aan toegevoegd. Daarbij is de cocktailvervanger ook nog eens laag in calorieën, zo zitten er per honderd milliliter minder dan twintig calorieën in.

Smaak

Om erachter te komen hoe FÏNLEY smaakt, kun je de letterlijke proef natuurlijk het beste zelf op de som nemen, maar we zijn niet te beroerd om alvast een tipje van de sluier op te lichten: dat proeven is totaal geen straf. Het drankje heeft de perfecte balans tussen subtiele bubbels en verfijnde smaken. De heerlijke aroma’s maken de mocktail extra lekker en daarbij is FÏNLEY licht bitter, maar precies zo uitgebalanceerd dat je er meer van wilt.

Tips

Oké, de smaak is dus goed, maar bij een cocktailvervanger is de presentatie daarnaast niet onbelangrijk. Ook daar is over nagedacht. FÏNLEY voelt namelijk perfect aan dat we niet allemaal met een cocktailshaker in de hand geboren zijn en deelt graag hoe je in een handomdraai zo’n mooi glas bubbels op tafel zet. Dan rest ons alleen nog te zeggen: proost.

FINLEY mocktail drankje

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: FÏNLEY | Foto: FÏNLEY

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer eten & drinken

Lees dit ook even

Please update your browser