lifestyle

'Eerlijke' moeder ontroert met blog: 'Sorry dat ik uit mijn slof schoot'

'Eerlijke' moeder ontroert met blog: 'Sorry dat ik uit mijn slof schoot'

Decemberdrukte: daar kun je als moeder best wel eens flink chagrijnig van worden, ook naar je kinderen toe. Claudia Verheij (37, foto) schreef er een onroerende en o zo herkenbare blog over op Love2BeMama.

| Martine Schut

LINDAnieuws sprak met haar.

Stress
Een beetje uit schuldgevoel heb ik dit verhaal geschreven, zo vertelt ze. Af en toe zit ik jankend in de slaapkamer omdat ik weer eens uit de bocht gevlogen ben. Mijn kinderen worden altijd hyper van de feestdagen en ik dan ook. Dat zorgt bij ons voor een gespannen sfeer. En dan komt het weleens voor dat ik helemaal om niets uit mijn slof schiet, zo vertelt Claudia.

Sorry…
Met haar blog zegt ze sorry tegen haar kinderen Noortje (4) en Sjoerd (bijna 2). Sorry lieve schat. Sorry dat ik vanmorgen tegen je schreeuwde en dat ik uit mijn slof schoot, om eigenlijk helemaal niets. Sorry dat ik op mijn telefoon aan het kijken was toen jij wat belangrijks wilde vertellen en dat je niet op je eigen fiets mocht rijden maar met mama mee moest achterop de fiets, zo schrijft ze.

Ontroerend
Het verhaal is voor veel moeders zeer herkenbaar, zo blijkt wel uit de talloze reacties op Facebook. Het is echt ongelooflijk al die positieve reacties. Ik vind het mooi dat ik mensen kan ontroeren met mijn verhaal. Zo las ik dat iemand er zelfs een brok van in de keel kreeg. Daarnaast geven moeders elkaar ook complimenten en stellen elkaar gerust dat het helemaal niet erg is als je eens een keer onterecht boos reageert. Maar ook vaders reageren dat het voor hen niet anders is.

Schermafbeelding 2015-12-23 om 11.35.20

Compliment
Claudia’s blog Sorry dat ik die moeder ben is inmiddels meer dan 8000 keer geliket. Ik heb alle reacties bekeken en kon geen enkele negatieve vinden. Dat is een groot compliment. Maar het grootste compliment is als mensen schrijven: ‘Je hebt me geraakt.’ Dat hoop je natuurlijk te bereiken als je oprecht en eerlijk bent. Maar zoveel reacties had ik nooit verwacht.

Lees de hier hele blog.

NIEUWS | LIFESTYLE | INTERVIEW

Bron: LINDAnieuws | Foto: Claudia Verheij

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser