Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Droombaan voor dorstige Nederlanders: de hele dag bier proeven

Droombaan voor dorstige Nederlanders: de hele dag bier proeven

Ben jij net zo dol op bier als op journalistiek? Schrijf dan een brief naar Beerwulf.com, eigendom van Heineken. Die zoeken namelijk een ‘bierjournalist’.

| Justine Wouterson

In de praktijk komt dat neer op vele rondjes langs brouwerijen, kroegen, festivals en supermarkten op zoek naar verfijnde brouwsels.

Lees ook
Vacature: Oreo en Milka zoeken chocoladeproever

Het klokje rond drinken
Je schrijft aan de lopende band recensies, houdt interviews en maakt reportages. Aangezien de kleine, lokale brouwerijen de laatste jaren als paddestoelen uit de grond schieten, gaat de nieuwe werknemer van Beerwulf hoogstwaarschijnlijk een drukke tijd tegemoet. ‘Bier is overal, dus het werk is nooit af’, schrijft het bedrijf in de vacature. Fijne bijkomstigheid: je mag je tijd grotendeels zelf indelen.

Solliciteren?
De belangrijkste vereisten voor de kandidaat? Een scherpe pen, talenknobbel en een bachelordiploma, bij voorkeur journalistiek, Nederlands of Engels. Geïnteresseerd? Je sollicitatiebrief kan nog tot 5 maart op de post.

NIEUWS | OPMERKELIJK | LIFESTYLE

Bron: RTL Z | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser