lifestyle

Dotan treedt op in het Rijksmuseum (en daar kun je gratis bij zijn)

Dotan treedt op in het Rijksmuseum (en daar kun je gratis bij zijn)

Zanger Dotan maakte een tijdje terug naam met zijn #insidemybones-campagne, voor meer eerlijke verhalen op social media. Hij tilt die nu naar een hoger niveau met een expositie én optreden in het Rijksmuseum.

| Lisa Koetsenruijter

Agenda in de aanslag, want hij geeft voor nop kaarten weg voor een bijzonder optreden.

Lees ook
Ongemakkelijk: Dotan zit uren in vliegtuig naast fan die hem niet herkent

Tentoonstelling
Vanaf zaterdag 30 september vind je in misschien wel ’s lands bekendste museum een selectie van foto’s en verhalen die zijn voortgekomen uit de hashtagactie van de zanger. Ze hangen daar vijf dagen. Leuk feitje: Dotan is er om de hoek opgegroeid en kwam er als kind vaak.

#nofilter
De Amsterdamse zanger plaatste in mei een oproep op social media om meer eerlijke, open en ongefilterde verhalen te delen. De singer-songwriter kreeg veel bijval, onder de hashtag #insidemybones volgden honderden bekende en onbekende Nederlanders zijn initiatief.

Concert
Een dag voor de opening verzorgt Dotan een pop-upconcert in de Passage onder het museum. Die show is zelfs zijn enige ‘full band optreden’ van het jaar. En goed nieuws: je kunt er kosteloos bij zijn. Moet je wel 16 september om 10.00 uur paraat staan, want vanaf dan zijn kaarten te krijgen via de site van poptempel Paradiso.

Het mag eindelijk naar buiten… Ik ben zelf om de hoek van het legendarische @rijksmuseum in Amsterdam opgegroeid en al jaren droom ik er stiekem van om daar ooit een show te mogen spelen. Nu ben ik gevraagd om als eerste artiest in de prachtige passage op te treden! Eigenlijk was het plan om dit jaar geen optredens met de band te doen, maar dit kon ik natuurlijk niet afslaan en is dit dan ook de enige bandshow in 2017. Nog één keer veel liedjes van het album 7 Layers in deze bijzondere setting op vrijdag 29 september, voordat ik mij opsluit in de studio om het nieuwe album dan echt af te maken. De toegang is gratis, maar er zijn een beperkt aantal kaarten.. Vanaf a.s. zaterdag 16 september 10.00 kun je kaarten krijgen via www.paradiso.nl. X Dotan P.s. Kijk voor meer tof nieuws vanavond naar Pauw op NPO1

A post shared by Dotan (@dotanmusic) on

Lees ook
Dotan roept volgers op: ‘Deel je echte en ongefilterde verhalen’

NIEUWS | BEKEND | LIFESTYLE | MUZIEK | CULTUUR

Bron: ANP / Dotan | Foto: LINDA.125 Wikkie Hermkens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser