Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Deze knusse festivals wil je dit jaar echt niet missen

Deze knusse festivals wil je dit jaar echt niet missen

Als je geen zin hebt in voorverkoop-stress en dure muntjes: ga eens naar een klein festival. Net zo gezellig, maar zonder de lange rijen. 

| Cindy Keijzer

Pluspunt: vaak is de toegang gratis.

1. Hippieval – Zuid-Holland
Het gloednieuwe concept HippieVal combineert op zondag 26 juni een hippiemarkt met een echte festivalbeleving. Een plek waar food, fashion, muziek en gezelligheid bij elkaar komen. Een dagje Ibiza in Nederland met workshops als Morning Yoga Class, hoelahoepen en dreamcatchers maken.
Schermafbeelding 2016-06-08 om 17.14.36

2. Zomerzondagen – Rotterdam
Plof op 12, 19 en 26 juni neer in de groene oase van het Park bij de Euromast. Tijdens de ZomerZondagen kun je rustig bijtanken van de bruisende stad waar altijd wat te beleven valt. Het Park staat deze zondagen van 14.00 tot 18.00 uur in het teken van muziek, theater, lekker eten en een superrelaxte sfeer.

Schermafbeelding 2016-06-08 om 17.12.57

3. NakedSong – Eindhoven
Tijdens dit festival treden bekende en minder bekende singer-songwriters op. De enige props zijn een gitaar, een krukje en een microfoon. Luisteraars krijgen de naakte waarheid te horen: the good, the bad and the ugly. Komt het zien op zaterdag 25 juni in Muziekgebouw Eindhoven.
Schermafbeelding 2016-06-08 om 17.27.49

4. Wantijpop – Dordrecht
Wantij voelt als een uit de kluiten gewassen tuinfeest, maar dan wel met grote namen zoals Douwe Bob en DI-RECT. Het Wantijpark wordt komende zaterdag omgebouwd tot een grote, gezellige tuin met picknicktafels, fijne kleden en lampjes. En dat helemaal gratis.
Schermafbeelding 2016-06-08 om 17.10.35

5. Festival Hongerige Wolf – Groningen
Bandjes, kunst, dans, theater, dj’s, lekker eten: het is allemaal te vinden op Festival Hongerige Wolf, van 22-24 juli in het dorp Hongerige Wolf. Verwacht geen line-up met grote namen: de concerten worden gegeven op een schapenveld, theatervoorstellingen in schuren en gedanst wordt er in een graansilo. Het hele dorp doet mee.
Schermafbeelding 2016-06-08 om 17.32.51

SNACKS | MODE | FUNFACTS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE

Bron: LINDA.nieuws | Foto: Pexels.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

KarinKarin

super leuke rubriek... kunnen jullie dit ook voor juli en aug doen... errug leuk!!!

Jolanda EegdemanJolanda Eegdeman

Nog een superleuk gratis festival: Gouda Waterstad op zaterdag 18 juni. Met theaterfestival TURF, verhalen achter de voordeur, diverse muziekpodia, prachtige oude schepen en nog veel meer. Kijk op Gouda Waterstad.NL voor het programma!

JannieJannie

Jullie vergeten FestiValderAa op 1,2 en 3 juli. 3 dagen muziek, theater en kunst in de Drentsche natuur

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser