Advertorial

Deze bh is zó comfortabel dat zelfs je vriend ’m van je wil lenen

Deze bh is zó comfortabel dat zelfs je vriend ’m van je wil lenen

Heel leuk hoor, lingeriesetjes die er prachtig uitzien, maar waar je billen en borsten bij de eerste de beste beweging uit kukelen. Ga liever voor sloggi. Daar heb je tenminste wat aan. 

Bonus: de bh’s en broekjes van sloggi zitten niet alleen heel prettig, maar zijn ook nog eens hartstikke stylish.

De Wow Comfort Bra
Neem bijvoorbeeld de Wow Comfort Bra. Die is zó licht en zit zó lekker, dat je bijna zou vergeten dat je een bh draagt. Dag snijdende bh-bandjes, hallo flexibele ondersteuning zónder ellendige beugels. En nee, je hoeft niet te vrezen dat je vriend vol afgrijzen naar je comfortabele setje kijkt: deze bh bewijst dat comfort heel gemakkelijk samen gaat met stijl.

Even uitgetest
Leuk weetje tussendoor:Lienke de Jong, blogger van Deargoodmorningcom, was erg benieuwd naar de Wow Comfort bra. Ze probeerde hem samen met tien LINDA.-lezeressen uit tijdens een lesje dancehall – want als er één situatie is waarin je borsten wel wat ondersteuning kunnen gebruiken, dan is het wel tijdens zo’n dansles. Benieuwd naar het resultaat? Houd onze website dan goed in de gaten voor de aftermovie van die middag.

Vier comfort, van binnen en van buiten
Nog even terug naar sloggi, waar comfort boven aan De Lijst van Belangrijke Dingen staat. En niet alleen op het gebied van je lichaam, maar ook op het gebied van je gemoedstoestand. Sloggi vindt dan ook dat alle vrouwen ondergoed verdienen waarin ze zich goed voelen. Want als je je goed voelt, word je vanzelf gelukkig met wie je bent – van binnen én van buiten.

Als je borsten (en billen) maar goed zitten
En dat kunnen wij alleen maar waarderen. Want als je borsten (en billen) goed zitten, zit je zelf ook meteen lekkerder in je vel. Dus: trakteer jezelf deze kerst eens op een sloggi. Of gewoon vandaag nog – het vrouwenlichaam mag immers iedere dag gevierd worden.

Bekijk hier de gloednieuwe website van sloggi. Je borst- en bilpartij zullen je dankbaar zijn.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: sloggi | Foto: sloggi

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser