Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Dankzij BeautyVibes is cellulite een gedane zaak

Dankzij BeautyVibes is cellulite een gedane zaak

Nu het overduidelijk bikiniweer is, rest ons maar één taak: een bikinilijf kweken. Met de nieuwe behandeling van BeautyVibes zit je zo weer strak in je pak.

| Tessa Heinhuis

Deze schoonheidssalon aan de Prinsengracht in Amsterdam introduceert bioslimming.

Van warm naar koud
Het is een korte behandeling die je lijf in mum van tijd klaarstoomt voor blotebenendagen. Er worden uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt. Je lichaam wordt verrast met koude en warme pakkingen. De combinatie van planten‐ en algenextracten, een flinke dosis cafeïne en maar liefst zestig verschillende essentiële oliën zorgen voor een betere bloedcirculatie en vetverbranding.

Geen grap
En nee, we verkopen je geen onzin: het is klinisch aangetoond dat deze aanpak écht verbluffende resultaten oplevert. Buik, billen, armen en benen worden al na één behandeling zichtbaar strakker. Aangeraden wordt om een programma van vier weken te volgen. Als we de vrouwen mogen geloven die het al hebben uitgeprobeerd: de cellulite verdween bij hen na deze vier weken met 67 procent.

Ook goed om te weten: bioslimming zorgt ook voor minder zichtbare striae en spataderen. Een behandeling kost € 120 en duurt niet langer dan een uur. Kijk hier voor meer informatie.

SNACKS | BEAUTY | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: BeautyVibes | Foto: Flikr - Harald Navarro

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

EllenEllen

Ik heb net 4 behandelingen Bio Slimming bij Dianne gevolgd in Zaandam en het resultaat is echt geweldig, ga voor het eerst strak op vakantie!Groetjes Ellen

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser