Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met één van deze unieke cadeaus ga jij sowieso scoren deze maand

Met één van deze unieke cadeaus ga jij sowieso scoren deze maand

Het is weer die tijd van het jaar: korte dagen, kou, kaarsjes én cadeaus. En omdat we ons kunnen voorstellen dat je het wel een beetje gehad hebt met scrollen, koopjes en klikken, maken we het heel makkelijk voor je. 

| Vera Jansen

Voor een superpersoonlijk en uniek cadeau heb je maar één website nodig: Catawiki.

Oh kom er eens kijken

Sinds het begin in 2008 is Catawiki uitgegroeid tot een platform waar miljoenen mensen uit de hele wereld bijzondere en unieke objecten waaronder kunst, antiek, horloges, sieraden en mode kopen en verkopen. Vandaag lichten we vijf van die 50.000 unieke objecten even extra uit. Kijk maar even goed, wellicht zit er zomaar een knots van een cadeau voor jezelf of je (schoon)moeder tussen en wordt het helemáál gezellig met kerst. Je kunt er vanaf nu tot en met zondag 9 december op bieden. Gaan we:

1. Christiaan v.d. Klaauw – Joure Automatique

Dit prachtige horloge is gemaakt door de Nederlandse fabrikant Christiaan van der Klaauw en maakt deel uit van een zeer beperkte oplage: negentien. Uniek in he k(w)a(d)raat dus, zoveel is duidelijk. Zowel de armband als het horloge zijn volledig gemaakt van 18 karaat goud en in zeer goede staat.

2. Hermès – Kelly 35 Crocodile Porosus Braise Handtas

Een béétje tassenliefhebber moet zo ongeveer in katzwijm vallen, of op zijn minst een licht gilletje slaken bij de aanblik van deze Kelly-bag van Hermès, al decennia lang een waardevol iconisch mode-item. Waar de eerste Kelly-bag bedoeld was om laarzen of zadels in op te bergen, veranderde de tas langzaam in de elegante haute couture damestas zoals we die nu kennen. Deze stijlvolle rode Hermès – Kelly Handtas is onderdeel van een exclusieve Hermès-veiling.

3. Cartier – Must de Cartier Classic 33mm

Dit horloge heeft alles wat Cartier zo tijdloos maakt: de grote romeinse cijfers, de blauwe wijzers en kroon en natuurlijk de klassieke art-deco stijl. Een musthave voor iedereen die eh, bij de tijd wil blijven.

4. Gouden oorbellen met diamant en smaragd

De piek op de boom verbleekt bij deze opvallende 18 karaat witgouden oorbellen, die zijn ingelegd met 40 transparante groene smaragden van in totaal 8.30 karaat. De smaragden worden geflankeerd door sprankelende briljant geslepen diamanten van in totaal ca. 2.34 karaat. Dus als er íemand schittert, ben jij het. Deze stijlvolle oorbellen hebben geen minimumprijs.

5. Vintage ring uit de jaren zeventig

Om door een ehm, ringetje te halen, deze beauty van een witgouden entourage ring uit de jaren zeventig. Hij is voorzien van 36 briljant geslepen ronde diamanten met een totaal 1,08 karaat en een groene smaragd 0,75 karaat. De ring is onderdeel van een 1950-1970 sieradenveiling, dus ben je een liefhebber van tijd, zorg dan dat je erbij bent. De sieraden in de veiling hebben geen minimumprijs.

Bieden maar

Heb je iets gezien van je gading, dan kun je beginnen met bieden. Bieden op Catawiki is gratis, het enige dat nog bovenop jouw winnende bod komt, zijn verzend- en provisiekosten. Grijpen dus, deze kans op een uniek cadeau voor jezelf of een ander.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foto: Catawiki

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser