lifestyle

Carlo Boszhard en zijn partner worden samen (héél) oud in 'The Story Of My Life'

Morgenavond zijn Carlo Boszhard en partner Herald Adolfs te zien in ‘The Story of My Life’ (RTL4). Carlo vertelt in het programma onder meer over televisie én zijn geaardheid.

| Kirsten Zuidgeest

Zo zegt hij zijn gevoel voor televisie eerder te hebben ontwikkeld dan zijn gevoel voor mannen en seksualiteit.

Lees ook
André Hazes jr. vertelt Linda over zijn vader: ‘Hij was er nooit’

‘Die homoseksuele presentator’
Carlo vertelt openhartig over zijn beginnende jaren als presentator in combinatie met zijn geaardheid. Zo zegt hij pas op zijn 23e de eerste seksuele ervaring te hebben gehad. “Ik wilde eerst Carlo Boszhard ‘de presentator’ worden en daarna pas die homoseksuele presentator”.

‘Ik vond mezelf heel jong’
De presentator vond zichzelf nog heel jong toen hij met zijn vak begon. Hij wilde nog veel doen, zoals werken met kinderen, waardoor hij twijfelde of hij naar buiten moest brengen dat hij homoseksueel is. “Die homoseksualiteit is nog niet zo belangrijk” vond hij.

Die is oud geworden
In het programma zien bekende koppels elkaar jaren ouder worden met behulp van indrukwekkend visagie, waarna Linda de Mol het koppel interviewt. Vragen als ‘Heb je je doelen bereikt?’ en: ‘Ben je gelukkig geweest?’ worden gesteld en beantwoord. André Hazes jr. en zijn vriendin Monique waren Carlo en Herald al voor. De volgende weken zullen Victoria Koblenko en haar man Evgeniy Levchenko en Winston Gerschtanowitz en zijn vrouw Renate Verbaan de metamorfose ondergaan.

De hele aflevering van The Story of My Life is morgenavond om 20.30 uur te zien op RTL4. 

VIDEO'S | NIEUWS | TV | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: RTL XL | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser