Advertorial

Je buik vol van vervelende vetrolletjes? Misschien is CoolSculpting iets voor jou

Je buik vol van vervelende vetrolletjes? Misschien is CoolSculpting iets voor jou

Een nieuw jaar. Je hebt een lijstje met goede voornemens klaarliggen, en je huis is opgeruimd. Fijn hè, alles op rolletjes? Behalve op je lichaam dan. Wil jij van je ongewenste vetrolletjes af zonder dieet of 24/7 sporten?

“Ja LINDAnieuws, dat wil ik, maar ik weet ook wel dat dat niet slapend gaat.” Nou, we zullen je vertellen: dat kan dus wel.

Cool man
Oké, echt slapend is het niet, maar je hoeft niet op een zwaar dieet of  in de sportschool te gaan wonen. Wat je wel moet doen? Naar een CoolSculpting-kliniek (rennen). Daar worden de cellen die dat hardnekkige rolletje op je armen, buik of benen veroorzaken namelijk bevroren. Je lichaam voert deze cellen vervolgens op een natuurlijke manier af en weg is je rol. Grapje? Nee. Duur? Hoeft niet. Want als je nu een afspraak maakt voor een gratis consult bij dé CoolSculpting-expert van Nederland – dokter Farid Kazem – maak je kans op een gratis CoolSculpting-behandeling ter waarde van 2.380 euro. Kijk, da’s nu al de beste deal van 2018 als je het ons vraagt.

Dokter who? 
Dokter Kazem. Plastisch chirurg. Bij hem ben jij (en zijn je vetcellen) in goede handen. Want dokter Kazem heeft deze behandeling niet alleen in 2009 eigenhandig naar Nederland gehaald, hij heeft ook de allermeeste CoolSculpting-behandelingen gedaan van alle aanbieders. Zijn beheersing van de techniek is feilloos, ook omdat hij als klinisch onderzoeker voor CoolSculpting continu bezig is met het verbeteren van de behandeling. Wanneer je weet dat de prijs voor een CoolSculpting behandeling bij iedere kliniek hetzelfde is, is de keuze snel gemaakt. Dan ga je naar de expert: dokter Kazem.

Maar wacht eens: operatie? 
“Hé, maar ik lees dat CoolSculpting geen operatie is, waarom voert een plastisch chirurg de procedure dan uit?” Dat klopt, CoolSculpting is geen operatie, maar het is wel slim om de behandeling door een plastisch chirurg te laten doen. Dokter Kazem heeft een jarenlange opleiding gevolgd, ervaring met verschillende technieken en is specialist in afslankende behandelingen – zowel met als zonder snijden. Het is net als met botox: iedere arts kan het inspuiten, maar het resultaat is niet altijd hetzelfde.

In eigen persoon
En hij mag dan de grondlegger van de techniek in Nederland zijn, dokter Kazem is hartstikke normaal gebleven. Zo spreek je hem voorafgaand aan een behandeling altijd tijdens een persoonlijk consult. Hierin bespreken jullie samen waar je dat rolletje weg wil hebben: je armen, benen, buik of onderkin. Ook kan hij advies geven over eventuele andere behandelingen. Soms is het probleem namelijk niet een rolletje, maar een slappe huid, bijvoorbeeld na een zwangerschap. En dan is het wel zo fijn om met een plastisch chirurg te praten, die ook ervaring heeft met tummy tucks.

ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: CoolSculpting by Kazem | Foto: CoolSculpting by Kazem

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Gerdien KeuskampGerdien Keuskamp

Verwacht er geen wonderen van. Het is centimeterwerk, als het al lukt.

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser