Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Hoe doffe winterhuid weer glans krijgt? Met dit wondermiddel van Shiseido

Hoe doffe winterhuid weer glans krijgt? Met dit wondermiddel van Shiseido

Na de winter kan je huid wel een oppepper gebruiken. Maar hoe? Shiseido deed onderzoek en heeft het antwoord: de ‘Essential Energy’-formules laten winterse vermoeidheid, roodheid en droogtelijntjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Wetenschappelijk onderbouwd. Laat die zomer maar komen dus.

Wetenschap

Shiseido is het eerste skincaremerk wereldwijd dat neurowetenschappelijke inzichten gebruikt bij de ontwikkeling van haar producten. Hoe dan? Nou kijk, de neurowetenschap bestudeert het zenuwstelsel, het cruciale communicatiesysteem van ons lichaam dat allerlei gegevens uit onze omgeving verzamelt en verwerkt, onder andere via de huid. Volg je ‘m nog? Mooi, we gaan nog wat dieper.

Help(t) je huid stralen

De laboranten van Shiseido ontdekten dat je huid signalen opvangt van buitenaf, en deze doorstuurt naar je hersenen. Die zorgen op hun beurt voor processen die je huid ten goede komen, zoals het aanmaken van nieuwe cellen. Wordt je huid echter blootgesteld aan minder positieve invloeden zoals stress en luchtvervuiling, weet je huid niet meer wat het moet doen. Het gevolg: er gebeurt helemaal niets meer, en dat wil je niet. Met de door Shiseido ontwikkelde ReNeura Technology, die celvernieuwing stimuleert, wek je je huid weer tot leven. En dat wil je wel.

Aanmaken, die cellen

Deze technologie verwerkte Shiseido in een nieuwe lijn, de Essential Energy-formules. Deze technische hoogstandjes zorgen ervoor dat je huid zelfs de meest subtiele signalen uit de omgeving oppikt. Of je nu stress hebt, ouder wordt of veel in de zon zit, door het gebruik van de ReNeura Technology in de producten uit de Essential Energy-formules weet je huid weer precies wat het moet doen om cellen te laten herstellen of vernieuwen.

Weg dofheid en vermoeidheid

Om dit proces van celvernieuwing te stimuleren, stopte Shiseido de Essential Energy-formules bomvol actieve werkstoffen. Zoals het Ashitaba α-extract, dat je cellen beschermt tegen schade en het Active Response Powder (een soort elastisch poeder) dat de zenuwen wakkerschudt. Parelextract maakt een einde aan dofheid en het ginsengextract voorziet de cellen van nieuwe energie. En daar zie je direct waar Shiseido zo goed in is: het combineren van Aziatische tradities en vooruitstrevende technologie. Niet voor niets is Shiseido één van ’s werelds grootste specialisten op het gebied van huidverzorging.

Wij zeggen: lekker gaan gebruiken en voor je het weet is het zomer.

ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Foto: Shiseido

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

marie-jose sabelmarie-jose sabel

mijn huidje wil wel stralen na die warme cv lucht van de winter. hoop dat het mijn huidje wil verwennen

Monique WesselsMonique Wessels

Ben benieuwd. een vermogen uitgegeven aan La Mer maar nog niet een beetje glow te zien. Dus ik daag Shiseido uit om te kijken of het echt werkt!! Dan wordt ik je trouwste fan en spaar je mij een hoop geld uit door te blijven zoeken naar een product dat wel werkt.

Marije BoekestijnMarije Boekestijn

Afgelopen winter was een stressvolle winter. Dit heeft helaas ook zijn sporen na gelaten op mijn huid. Een lekkere boost met dit mooie product zou dus super goed uitkomen.

Meer beauty

Lees dit ook even

Please update your browser