Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Simsalabim met Eucerin: slapend je rimpels verminderen, het kan dus echt

Simsalabim met Eucerin: slapend je rimpels verminderen, het kan dus echt

Het is een ongezellig feit, maar door lachen, fronsen en denken krijgen we rimpels. Dan kunnen we nog zo hard tegen elkaar roepen dat een beetje mimiek in je gezicht juist zo leuk is, maar echt diepe groeven… 

… daar wordt helemaal niemand echt gelukkig van.

De wasstraat

Speciaal om al die lachende en fronsende mensen te vertellen hoe je diepe rimpels kunt voorkomen – zonder meteen voor de rest van je leven te moeten stoppen met lachen -, stond Eucerin tijdens het LINDA.festival in de wasstraat. Daar kregen bezoekers huidverzorgingstips en gingen massa’s vriendinnen met elkaar op de foto. Kon je er helaas niet bij zijn dit jaar? We praten je bij.

Lesje huidverzorging

Te beginnen bij een lesje huidverzorging. Terwijl jij slaapt, is je huid iedere nacht druk bezig zich te herstellen. Het reinigen en verzorgen van je gezicht vlak voor het slapen gaan is daarom heel belangrijk. Het nieuwe 2-in-1 Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht van Eucerin gaat je hierbij helpen.

Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht

De peeling exfolieert licht en verfijnt de huid, terwijl het serum celvernieuwing stimuleert en ervoor zorgt dat rimpels van binnenuit worden opgevuld. Je geeft je huid dus net dat extra zetje dat het ’s nachts nodig heeft. En het is bewezen dat het werkt. Uit een test, gehouden onder 150 vrouwen, kwam naar voren dat 96 procent van de vrouwen een verfijnde huidstructuur ervoer, en gaf 89 procent van de testers aan dat haar rimpels na vier weken inderdaad waren verminderd.

Zelf testen

Erg benieuwd geworden naar het Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht? Meer informatie over dit heerlijke product van Eucerin vind je hier. Tijd voor een schoonheidsslaapje, en vooral: tijd om lekker te blijven lachen.

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Eucerin | Foto: https://www.eucerin.nl/producten/hyaluron-filler/peeling-en-serum-nacht?utm_source=partnership&utm_campaign=hy-fi&utm_medium=referral&utm_content=native-ad&utm_term=contentEucerin

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer beauty

Lees dit ook even

Please update your browser