Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

beauty

Moeder laat grote moedervlek van zoontje namaken op eigen gezicht

Hoewel het even schrikken was toen haar kindje met een enorme moedervlek op zijn gezicht geboren werd in mei 2017, wil de Carolina Giraldelli dat haar zoontje Enzo (1) begrijpt dat hij perfect is, precies zoals hij is.

| Justine Wouterson

De 26-jarige Braziliaanse bedacht een bijzondere manier om hem dat duidelijk te maken.

Lees ook
Veel bijval voor danseres met moedervlek

‘We zullen hem nooit verstoppen’

“Ik heb het best een tijd lastig gevonden om de buitenwereld vol medelijden, minachting, angst en soms zelfs walging naar mijn zoon te zien kijken”, vertelt de moeder aan The Independent. “Toch zullen mijn man en ik Enzo nooit verstoppen. Als iemand bang of nieuwsgierig is, willen we hem dan ook duidelijk maken dat hij ondanks zijn moedervlek een gewone jongen is die enorm geliefd is, net als andere kinderen.”

‘Dezelfde vlek op mijn gezicht’

Om Enzo’s uniekheid te vieren, vroeg Carolina onlangs aan een bevriende visagist om de grote vlek, die zo ongeveer een kwart van zijn gezicht bedekt, na te maken op haar eigen gezicht. Door een dag in Enzo’s schoenen te staan, hoopte ze dat ze de vooroordelen waar Enzo dagelijks mee te maken krijgt beter kan begrijpen. Dat bleek het geval, maar Carolina was verbaasd door het gevoel dat de vlek haar gaf.

‘Meest trotse moeder ooit’

“Ik was echt ontdaan toen de make-up erop zat, want ik voelde me plots de mooiste vrouw van de wereld”, aldus de Zuid-Amerikaanse. “Ik werd wel ietwat vreemd aangekeken door verschillende mensen, maar het deed me niets. Ik voelde me enkel de meest trotse moeder ooit. En toen ik thuiskwam, was Enzo ook zo enorm vrolijk en blij, hoewel hij het niet helemaal begreep,” vertelt Carolina, die overweldigd is door de vele positieve reacties op haar actie, waarvan ze zelf foto’s op internet plaatste.

VIDEO'S | SNACKS | BEAUTY | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: The Independent | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer beauty

Blazen maar: Esther van Maanen legt (haarfijn) uit hoe je steil moet föhnen

beauty voor meisjes van 40+

Blazen maar: Esther van Maanen legt (haarfijn) uit hoe je steil moet föhnen

Hair & make-up-artist Esther van Maanen laat ons opnieuw zien hoe je (door even voor de spiegel te staan) er weer beeldig bij kan lopen. Dit keer door je haren steil te föhnen.

Waarom je ICI Paris XL enórm in de gaten moet houden op én rondom Black Friday
Advertorial

Waarom je ICI Paris XL enórm in de gaten moet houden op én rondom Black Friday

Een nieuw geurtje, een kersverse mascara of een ongeopende nagellak: het aanschaffen van fijne beautyproducten is altijd een goed idee. En nog leuker wordt het natuurlijk als er fikse kortingen bij komen kijken. 

Lees dit ook even

Please update your browser