Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met een behandelplan van Bey by Bergman Clinics kun je zijn wie je wilt zijn

De tijd dat alleen bekendheden de natuur soms een handje hielpen, is voorbij. Sterker nog, uit onderzoek van Bey by Bergman Clinics blijkt dat 86 procent van de 500 ondervraagde vrouwen verwacht ooit een cosmetische behandeling te ondergaan. 

Bey by Bergman Clinics? Jep. Da’s een nieuw merk van Bergman Clinics op het gebied van cosmetische behandelingen en ingrepen.

Prettig praktisch
En een prettige ook. Doordat de kliniek alles onder één dak heeft, werken de plastisch chirurgen, de cosmetisch artsen en de huidtherapeuten nauw met elkaar samen. Bovendien hoef je als cliënt maar naar één plek af te reizen in plaats van drie. Handig, niet?

De filosofie
Bey (dat je overigens uitspreekt als ‘bie’) by Bergman Clinics biedt een breed scala aan behandelingen. Van rimpelbehandelingen en peelings tot gespecialiseerde cosmetische chirurgie. De filosofie van het merk? Geniet optimaal van je leven, durf te zijn wie je wilt zijn en laat je niet beperken door iets waar je wat aan kunt doen. Be Youthful, Be Beautiful, Be You.

Een afspraak
Wil je bijvoorbeeld eindelijk dat leuke jurkje (of topje) aan of zou je wel weer eens een iéts frissere uitstraling hebben? Bey by Bergman Clinics maakt het je heel gemakkelijk. Maak een vrijblijvende afspraak bij één van de vestigingen verspreid door heel Nederland en stel vervolgens samen met de gespecialiseerde artsen een persoonlijk behandelplan op. Zie je dat plan uiteindelijk toch nog niet zitten, dan zit je helemaal nergens aan vast.

Puur vakmanschap
Ook fijn om te weten voor als je wel met de kliniek in zee gaat: alle specialisten en consulentes zijn opgeleid bij de Bergman Academy. Bij Bey by Bergman Clinics mag je dan ook het hoogste vakmanschap, persoonlijke aandacht én uitstekende nazorg verwachten. Een persoonlijke consulente begeleidt het hele traject en legt de cliënt (die met een persoonsgebonden app 24/7 contact kan zoeken) in de watten.

Bellen maar
Dus, denk je aan een ooglidcorrectie, een rimpelbehandeling of borstvergroting, maar beheers je de materie nog niet helemaal? Bij Bey by Bergman Clinics ben je aan het juiste adres. Bel voor een vrijblijvend consult naar 088 9000 535 of kijk op Beyclinics.nl. Durf er iets moois van te laten maken, het leven is te kort om je eigen spiegelbeeld te ontlopen.

Kom nu naar de dichtstbijzijnde Bey.vestiging en ontvang een gratis laserbehandeling naar keuze t.w.v. €100*

*Introductieaanbieding geldig tot 31 maart 2018

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Bey by Bergman Clinics | Foto: Bey by Bergman Clinics

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer beauty

Lees dit ook even

Please update your browser