Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Laat alles uit je handen vallen: beautymerk Comme Deux nú verkrijgbaar in Nederland

Je huid blootstellen aan producten waarvan zogeheten experts zeggen dat ze goed voor je zijn. Best gek eigenlijk, vindt beautymerk Comme Deux. 

Het van oorsprong Deense merk ontwikkelde daarom een beautylijn in co-creatie met duizenden vrouwen. Niet alleen voor, maar dus ook dóór jou.

Comme Deux

“We vroegen ons af sinds wanneer het gaat om routines in plaats van vrijheid wanneer het beauty betreft”, zegt Susan Pedersen van Comme Deux over de lijn. “Doordat we onderdeel waren van GOODIEBOX, een van de meest succesvolle beautyboxes in Europa, hebben we producten naar duizenden vrouwen kunnen sturen en geleerd wat wel en niet werkt.”

Online verkrijgbaar

Ze vervolgt: “Wij vinden dat de consument de beautyregels moet maken in plaats van ze opgelegd krijgen en daarom zijn al onze producten vanuit deze co-creatie ontwikkeld.” De uitkomst? Hydraterende maskers vol vitamine (fijn voor de onzuiverheden op je gezicht), serums die jouw dagelijkste huidverzorging perfect ondersteunen, een one colour fits all bronzer en een superverzorgende blush en lip olie. En het allerbeste nieuws is: de dertien producten zijn vanaf vandaag online verkrijgbaar in Nederland.

Tevredenheidsgarantie

En zo mooi als dit alles klinkt, zo mooi is het ook. Koop je één van de producten, dan heb je namelijk ook nog eens recht op tevredenheidsgarantie. Deze garantie  houdt in dat alle producten, geopend en ongeopend, teruggestuurd mogen worden wanneer het product tegenvalt of niet aan de verwachtingen voldoet.

Wat echt werkt

Comme Deux herschrijft dus twee van de oudste regels in schoonheidsindustrie: producten co-creëren niet alleen voor- maar met jou, en het geven van volledige tevredenheidsgarantie. Susan Pedersen voegt toe: “We hebben miljoenen producten geëvalueerd met duizenden vrouwen. De tevredenheidsgarantie weerspiegelt ons vertrouwen in de producten en het vertrouwen van onze klanten in ons. Zo bepaalt ieder zijn eigen schoonheid”.

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Comme Deux | Foto: Comme Deux

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Guda Martin de RijkGuda Martin de Rijk

Ken dit product nog niet maar wil het graag proberen.

Meer beauty

Lees dit ook even

Please update your browser