Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Deze collectie van Estée Lauder is de sleutel tot een jongere huid

Rimpels, lijntjes, een slappe huid: je ontdekt ze niet graag. Je spiegelbeeld ontwijken ís een optie, maar met de Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging collectie van Estée Lauder, kijk je voortaan trots die spiegel in.

Estée Lauder ziet deze collectie namelijk als dé sleutel om de jeugdige kracht van je huid te ontgrendelen en gaat daarmee de strijd tegen huidveroudering aan.

Huidveroudering

Hoewel de jaren voorbij vliegen, blijven we ons net zo vitaal voelen als toen de eerste jeugdpuistjes opkwamen. Onze huid lijkt daar echter andere ideeën over te hebben. En elke huid is uniek, dus hoe pak je dat nou het beste aan? De veelzijdige formules van Estée Lauder zijn zó intuïtief dat ze inspelen op de veranderende behoeftes van de huid. Ze passen zich aan jouw huid aan om de verschillende tekenen van huidveroudering aanzienlijk te kunnen verminderen.

Het resultaat

Het resultaat? Nou, heb je even? De collectie zorgt voor vernieuwde stevigheid, veerkracht en vitaliteit. Daarnaast krijg je een gezonde uitstraling met een jeugdige glans. De lijntjes en rimpels die zich al in je gezicht genesteld hebben, worden zichtbaar minder en je huid wordt ook nog eens extra gevoed en gehydrateerd. Dat klinkt bijna of je huid letterlijk te mooi wordt om waar te zijn, maar Estée Lauder geeft het geheim achter de formule graag prijs: de RevitaKey™-technologie met moringa-extract, collageenboosters en een cactusvijg-stamcelextract.

Estée Lauder anti-aging creme

Moringaboom

En dat zijn niet zomaar wat hocus pocus-ingrediënten. De moringaboom wordt bijvoorbeeld niet voor niets ‘de wonderboom’ genoemd. Er wordt gezegd dat, als je niets anders te eten zou hebben, de moringaboom je alle voedingsstoffen levert die nodig zijn om te overleven. Het extract van deze boom pakt dan ook de huidveroudering stevig aan. De collageenboosters stimuleren daarbij het natuurlijke collageen en de elastine in de huid en het stamcelextract van de cactusvijg versterkt de vochtbarrière en voorziet de huid van langdurige hydratatie. Geen hocus pocus dus, maar puur natuur.

Ruime collectie

De Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging collectie is lekker ruim, zodat er sowieso iets bij zit dat bij jou past. We zetten alvast drie topproducten voor je op een rijtje, om de keuzestress te verminderen (al werk je die denkrimpel daarna toch weer weg).

  • Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Power Creme. Deze zijdezachte, multifunctionele crème zorgt voor een gladdere, stevigere en gerevitaliseerde huid. De nummer één moisturizer op de markt.
  • Revitalizing Supreme+ Nourishing and Hydrating Dual Phase Treatment Oil. Een innovatieve tweefasige behandeling die diep voedende oliën als mango en steutelbloem combineert met een krachtige, actief revitaliserende essence.
  • Revitalizing Supreme+ CC crème. Deze unieke anti-aging moisturizer beschermt de huid met een SPF10 en bevat kleur-corrigerende voordelen voor een onmiddellijk stralende gloed en een feilloze uitstraling.

Estee Lauder drie keuzes

ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: Estée Lauder | Foto: Estée Lauder

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Els LagerweijEls Lagerweij

Leuke advertentie maar dure cremes doen niets voor je huid wat goedkopere ook doen. Dermatologen hebben daar onlangs uitspraken over gedaan. Wat wel goed is,altijd een zonnebrandcreme gebruiken ook 's winters enje huid een beetje vettig houden zodat er weinig vochtverlies optreedt. Collageen toevoegen is nonsens dat kan helemaal niet,. Dus doe iets leukers met je geld.

Meer beauty

Lees dit ook even

Please update your browser