Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Je lichaam eindelijk (weer) omarmen? Ga eens langs bij Bey Clinics

Veel vrouwen komen op een gegeven moment op een punt waarbij ze zich realiseren dat ze weer willen zijn wie ze waren. Of dat ze eindelijk eens willen zijn, wie ze altijd al wílden zijn.

Gelukkig kun je dan terecht bij Bey van Bergman Clinics, een nieuw merk op het gebied van cosmetische chirurgie (dat je overigens uitspreekt als ‘bie’).

(Weer) blij met je lichaam

Neem nou een bevalling. Na een zwangerschap of het geven van borstvoeding, zijn je borsten nou eenmaal niet meer zoals ze ooit waren. Uiteraard realiseer je je dat je geen 25 meer bent, maar een borstcorrectie kan er wél voor zorgen dat je gewoon weer blij bent met je lichaam. Was je eigenlijk al nooit zo tevreden over de vorm of grootte? Ook dan kan een borstoperatie je helpen je eindelijk eens honderd procent zelfverzekerd over je lichaam te voelen.

3D-consult

Maar wat kun je van een borstvergroting verwachten? Welke cupmaat wil je, en past die cupmaat wel bij je lichaam? Door het 3D-Consult™ kun je daar vooraf een weloverwogen beslissing over nemen. Je krijgt je lichaam namelijk in 3D op een scherm te zien, en neemt vervolgens samen met de artsen de mogelijke opties door. Handig, want je ziet vooraf duidelijk wat een borstvergroting voor je kan doen.

Rimpelbehandelingen en huidtherapie

Naast borstcorrecties kun je bij Bey Clinics nog voor veel meer terecht. Van rimpelbehandelingen tot gespecialiseerde cosmetische chirurgie en van de complete aanpak tot enkel alleen huidtherapie. Met behulp van de laatste technologieën kunnen zelfs de diepere huidlagen worden geanalyseerdEn het fijne is: alle specialisten (huidtherapeuten, cosmetisch artsen en chirurgenwerken samen onder één dak, dus je hoeft maar één adres te bezoeken.

Kwaliteit door ervaring

Samen met de zeer ervaren en gespecialiseerde artsen wordt er voor iedere cliënt een behandelplan opgesteld. Met een persoonsgebonden interactieve behandel app, is er vervolgens 24/7 communicatie mogelijk. Bey gaat dus altijd voor kwaliteit, neemt je gedurende het hele proces bij de hand en doet alleen maar waar jij je goed bij voelt.

Vrijblijvend consult

Benieuwd geworden naar Bey? Bel dan voor een vrijblijvend consult naar 088 9000 535. En trek je vooral niets aan van wat anderen van cosmetische ingrepen vinden, want er is maar één mening die telt. Die van jou. Be Youthful, Be Beautiful, Be You. Dus kijk voor meer informatie op Beyclinics.nl.

Kom nu naar de dichtstbijzijnde Bey.vestiging en ontvang een gratis laserbehandeling naar keuze t.w.v. €100*

*Introductieaanbieding geldig tot 31 maart 2018

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY

Bron: Bey Clinics | Foto: Bey Clinics

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer beauty

Blazen maar: Esther van Maanen legt (haarfijn) uit hoe je steil moet föhnen

beauty voor meisjes van 40+

Blazen maar: Esther van Maanen legt (haarfijn) uit hoe je steil moet föhnen

Hair & make-up-artist Esther van Maanen laat ons opnieuw zien hoe je (door even voor de spiegel te staan) er weer beeldig bij kan lopen. Dit keer door je haren steil te föhnen.

Waarom je ICI Paris XL enórm in de gaten moet houden op én rondom Black Friday
Advertorial

Waarom je ICI Paris XL enórm in de gaten moet houden op én rondom Black Friday

Een nieuw geurtje, een kersverse mascara of een ongeopende nagellak: het aanschaffen van fijne beautyproducten is altijd een goed idee. En nog leuker wordt het natuurlijk als er fikse kortingen bij komen kijken. 

Lees dit ook even

Please update your browser