Advertorial

Alleen maar leuke dingen: shop je rot op de pop-upmarkten van Etsy

Alleen maar leuke dingen: shop je rot op de pop-upmarkten van Etsy

Bij Etsy, de online verzamelplaats voor creatief talent, kun je al jaren de mooiste kettinkjes, fijnste cadeaus en leukste spullen voor in huis scoren. En nu kan je al dat moois ook in het echt zien.

In het weekend van 25 en 26 november organiseren lokale Etsy verkopers namelijk een aantal pop-upmarkten in Nederland.

Verzameling snuisterijen
Wanneer we een cadeautje nodig hebben voor onze beste vriendin, een mooie illustratie aan de muur willen hangen of zin hebben in een nieuw kettinkje, kijken we vaak even bij Etsy. Op dit fijne platform verkopen creatieve talenten hun unieke handgemaakte producten – van sieraden tot interieurdecoratie. En al dat moois willen we natuurlijk dolgraag een keertje in het echt bewonderen.

Voor ieder wat wils
En dat kan nu: op één van de vier Etsy Made in NL pop-upevenementen. Je vindt er een enorm divers aanbod. In Amsterdam is bijvoorbeeld Rebecca van Hassel aanwezig met haar sieradenshop BecciesHandmade. Hier vind je prachtige handgemaakte sieraden – van oorbellen tot kettingen. Op de Utrechtse Etsy pop-up staat Margriet Kramer met LUKKILI: uniek handgemaakt servies van keramiek, dat je makkelijk kunt combineren. In Leiden vind je Alejandra Croes en haar webshop MiniSwells, ideaal voor unieke decoratie in je woonkamer. En in Maastricht is Anina Perez aanwezig met haar shop Pomtasticbaskets. Zij maakt rieten manden voor jong en oud.

Waar en wanneer?
Op zaterdag en zondag 25 en 26 november kun je terecht in Amsterdam (De Hallen) en Maastricht (De Lambert). Op zaterdag 25 november is er ook een Etsy Made in NL pop-upevenement in Utrecht (Deining in de Kas) en op 26 november in Leiden (Scheltema). Wanneer je op de plaatsnamen klikt, vind je alle bijbehorende info.

ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Etsy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser