Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

6 x met deze apps en sites is het maken van een fotoboek een eitje - en nog leuk ook

6 x met deze apps en sites is het maken van een fotoboek een eitje - en nog leuk ook

Het idee is goed: fotoboeken maken van al je vakantiefoto’s. Maar dat wérk… Nou, dat valt eigenlijk best wel mee. Tegenwoordig maak je deze boeken gewoon met je telefoon of tablet.

| Helen Vis

Apps, sites: er is voor ieder wat wils. Hierbij, voor jou, zes tips.

1. Google Photos in Nederland

Vandaag introduceert Google Google Photos in Nederland. Met deze nieuwe tool druk je het fotoboek op een gemakkelijke manier af. Je kunt de plaatjes eenvoudig verplaatsen, een titel geven en zelf een omslagontwerp kiezen. En dat allemaal zo vanaf je telefoon, tablet of computer. Niet te vergeten: je fijne vakantiemomenten druk je af in een hoge kwaliteit. Al vanaf 9,99 euro stel je je eigen fotoboek samen. Makkelijker kan bijna niet.

2. Polarsteps

Polarsteps is een app die je bezochte route en plaatsen bijhoudt op basis van foto’s. Je zelfgemaakte plaatjes worden op volgorde van datum opgeslagen. Wanneer je een nieuwe ‘reis’ aanmaakt in de app, zet Polarsteps je reis zo op een rijtje met wereldkaart en al. Zo zie je precies waar je was op welke datum met bijbehorende foto’s. Daar rolt natuurlijk een prachtig fotoboek uit. Superhandig vinden wij zo.

3. Pixum

Met Pixum kun je zowel online als met je telefoon aan de slag. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Je ontwerpt zelf je fotoproducten en hebt de keuze uit negen verschillende formaten. Daarnaast heeft Pixum zes verschillende papiersoorten beschikbaar en meerdere kaften en bindingen. Ook érg leuk: het is zelfs mogelijk om je foto’s af te laten drukken op een telefoonhoes.

4. Fotofabriek

Fotofabriek biedt de snelste levering als het gaat om fotoboeken. Al vanaf 8,99 euro maak je je eigen fotoboek. Ook maakt Fotofabriek gebruik van een inspiratieplatform waar je voorbeelden van anderen kunt vinden, als de inspiratiebron bij jou een beetje is opgedroogd.

5. ReSnap

Via ReSnap ontwerp je fotoboeken met foto’s vanuit je computer, mobiel of zelfs social media. Het fotoboekprogramma selecteert automatisch de mooiste foto’s en plaatst deze in het fotoboek. Je kunt zelf de lay-out aanpassen, verder doet ReSnap al het moeilijke werk. Dus: meer tijd voor andere leuke dingen. Bovendien kun je het zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

6. LALALAB

Bij LALALAB laat jij de leukste herinneringen op veel verschillende manieren vastleggen. Denk hierbij aan een klassiek fotoboek om aan vrienden te laten zien of een magneet om cadeau te geven. LALALAB wil mensen helpen onvergetelijke momenten te vieren. Altijd goed.

LALALAB

Lees ook
Wil je niet op de foto? Bij dit evenement hebben ze daar een passende (rode) oplossing voor

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

SNACKS | LIFESTYLE | TECH | REIZEN

Bron: Google Photos / Polarsteps / Pixum / Fotofabriek / Pixum / LALALAB | Foto: LALALAB

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser