Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

13 x inspiratie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

13 x inspiratie voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Het bruiloftsseizoen is geopend en dus moeten er weer een hoop vrijgezellenfeesten georganiseerd worden. Heb jij de eer (of de pech) om dit te regelen? No worries!

| Cindy Keijzer

Wij hebben een aantal ideeën voor je op een rij gezet.

1. Karaokebar
Bij een vrijgezellenfeest horen een aantal (gênante) opdrachten, zoals een nummer zingen voor een grote groep mensen. Dat kan natuurlijk bij een karaokebar, zoals The End in Amsterdam of  Café Casablanca. Echte vriendinnen springen natuurlijk mét de bachelorette het podium op als ze I Will Always Love You van Whitney Houston moet zingen.

Schermafbeelding 2016-05-20 om 13.34.47

2. Escape Room
Het format is simpel: met een klein groepje word je in een kamer opgesloten, en terwijl de tijd wegtikt moet je een aantal opdrachten uitvoeren om te kunnen ontsnappen. Laat je bijvoorbeeld gevangenzetten in de martelkelder in Den Bosch of probeer weg te komen uit de verlaten Meelfabriek in Leiden. Gegarandeerd een spannend uitje.

Schermafbeelding 2016-05-20 om 14.11.22

3. Naaktmodel tekenen
Je ‘vrijgezelle’ vriendin moet natuurlijk alles weten over het mannelijk (of vrouwelijk) lichaam, en tijdens deze workshop kan ze dat goed bestuderen. Laat jullie artistieke kant naar boven komen bij dit leerzame (en lollige) uitje. Bij het GrachtenAtelier in Utrecht bieden ze professionele begeleiding en kan je in plaats van schilderen ook boetseren.

Property Release: 1, Model Release: C,E,B,A,G,I,K | date created: 2006:08:17

4. Rondvlucht boven je stad
Wil je flink uitpakken voor je vriendin? Trakteer haar dan op een helikoptervlucht boven jullie stad en geniet van het uitzicht. Een spannend en origineel cadeau. Hier te boeken vanaf Heli Holland, vliegveld Lelystad of Emmen.

NEWBERG, OR - MAY 3: A Cabri G2 helicopter takes off from the Chehalam Valley Airport srcset=

5. Fotoshoot
Is je vriendin een echte selfie-koningin? Ga dan voor een professionele fotoshoot, inclusief visagie. Alle deelnemers worden eerst in de make-up gestoken en daarna volgen verschillende shoots, zowel solo als van de groep. Ervaar hoe het is om een model te zijn en scoor eindelijk die perfecte profielfoto.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 15.25.15

6. Bootje varen met picknick
Wanneer jouw beste vriendin niet echt een feestbeest is dan is dit een goed alternatief. Ga gezellig varen in een fluisterbootje (of kano, voor de sportievelingen) in het mooie Giethoorn. Leg aan bij een van de steigers en kies een mooi plekje om te picknicken.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 15.46.44

7. Pimp die dildo
Als je op zoek bent naar een hilarische activiteit dan moet je Pimp my dildo proberen. Onder leiding van een enthousiaste workshopleider pimpen jullie er lustig op los. Uiteraard neem je je creatie mee naar huis, leuk voor op het nachtkastje. Voor meer info, klik hier.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 16.17.12

8. Huur een Vespa
Wat is leuker dan er met vriendinnen op uitgaan, scheurend op een hippe scooter? Ga lekker ergens lunchen of verken de omgeving. De wind door je haren, zon op je bol en gáán. Je huurt ze bijvoorbeeld hier.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 16.15.36

9. Privé diner met stripper
Als je vriendin niet vies is van een goed stuk vlees dan kan ze dit uitje wel waarderen. Tijdens een driegangendiner verras je de bachelorette met een speciaal toetje: een mannelijke stripper. Dat wordt vast een onvergetelijke ervaring.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 16.47.16

10. Chocoladeworkshop
Bij een groep vrouwen zit je met chocolade sowieso goed. Tijdens deze workshop worden flikken, chocololly’s en bonbons met marsepein gemaakt. Alles wat je tijdens de workshop maakt (en niet opeet) mag mee naar huis.

Schermafbeelding 2016-05-31 om 16.59.54

11. Tour de la Segway
Leuk én origineel: een tour op een Segway. Na een korte training ‘Segway rijden’ maak je onder leiding van een enthousiaste instructeur een ritje door bijvoorbeeld de duinen. Wil je liever naar een andere plek? Dan komt SegTours gewoon naar je toe.
Schermafbeelding 2016-05-31 om 16.30.57

12 Prosecco Cruise
Vriendinnen, prosecco en een boot, dat moet een goed feestje worden. Bij dit uitje vaar je met een sloep door de Amsterdamse grachten. Mét schipper, wel zo handig na een aantal glaasjes alcohol. Bang om zeeziek te worden? Neem dan de Prosecco Groepsfiets.

Schermafbeelding 2016-06-02 om 13.14.50

13. Doe een dansje
Staat jouw vriendin altijd als eerste op de dansvloer? Ga dan voor een dansworkshop. Bijvoorbeeld het verleidelijke burlesque dansen, waar je leert te bewegen als Dita von Teese. Ook leuk: een workshop paaldansen of salsa.

Schermafbeelding 2016-06-02 om 13.33.29

SNACKS | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: lindanieuws.nl | Foto: Pexels.com

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser