Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

'Zaad gezocht': Utrechtse lesbiennes zoeken donor via YouTube

'Zaad gezocht': Utrechtse lesbiennes zoeken donor via YouTube

Scarlet Hemkes (35) en Joyce Everink (34) uit Utrecht hebben tien jaar een relatie en willen graag een kindje. Ze hebben nu besloten om via YouTube op zoek te gaan naar een zaaddonor. 

| Kirsten Zijderveld

Op hun kanaal ‘Ik vrouw van jou‘ hebben ze 41.000 volgers, dus hopelijk zit daar een kanshebber bij.

Lees ook
Dirk was als student anonieme zaaddonor en stapt nu uit de anonimiteit

Zoektocht naar zaaddonor
Scarlet en Joyce delen veel van hun leven online, dus het was voor de vrouwen geen gekke stap om hun zoektocht op social media voort te zetten. Ze zijn namelijk al wat langer op zoek naar een zaaddonor, maar daar is tot nu toe nog niet de reactie op gekomen waar ze op hoopten.

‘Een student uit Denemarken’
Tegen het AD vertellen de twee: “We hebben al eens gekeken naar Deens zaad. En we hebben ook al een keer een oproep gedaan op internet. Maar wat dan? Moet je dan later tegen het kindje zeggen dat de vader een student uit Denemarken is die hem of haar niet kan verstaan, en waarmee contact leggen moeilijk is? Iemand die ze misschien maar één keer in hun leven mogen zien?”

Leuke vent
Via YouTube hopen ze wél de toekomstige vader van hun kind te vinden. “We hebben een groot bereik. Een grotere oproep kunnen we niet uitzetten. We hopen echt dat we hiermee een leuke vent treffen.”

Bekijk de oproep van Scarlet en Joyce hieronder:

Bewaren

VIDEO'S | NIEUWS | L'HOMO.

Bron: AD | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser