Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

YouTuber Rutger Vink: 'Het leven is echt veel te kort om in de kast te zitten'

De 27-jarige Rutger Vink, beter bekend als ‘Furtjuh’ op YouTube, ruilt tijdens de modeshoot van de nieuwe L’HOMO. zijn glimlach in voor een zwoele blik.

| Charlotte Sun

En dat is hij niet gewend.

Lees ook
Tijdens de covershoot gaat Douwe Bob (24) voor het hete, Wilde Westen

Mails van kijkers
“Tijdens shoots trek ik normaal een blij hoofd, maar nu was het: ‘Rutger, niet blij kijken, blijf in je rol!’ Ik vond het heel erg apart om te doen.” Rutger krijgt veel mails van kijkers die niet weten wat ze moeten doen met hun geaardheid. Rutger: “Het is helemaal niet nodig om ermee te zitten, want het leven is echt veel te kort om in de kast te zitten.”

Fred van Leer
De YouTuber zou het allerliefste een video willen maken met Fred van Leer en weet al precies wat ze dan zouden doen: “Vroeger was mijn kledingstijl echt vérschrikkelijk, dus ik wil eigenlijk dat hij gaat reageren op mijn foto’s van vroeger.” Wij zien dat stiekem ook wel zitten.

Ben je benieuwd naar de rest? Bekijk dan de backstagevideo. Het volledige interview met Rutger Vink lees je in de nieuwe L’HOMO. die nu in de winkel ligt én gelezen kan worden op Blendle. Bestellen? Dat kan hier. Wil je daarnaast op de hoogte worden gehouden van het laatste gaynieuws én hete mannen voorgeschoteld krijgen? Meld je dan aan voor L’HOMO.-WhatsApp.

BACKSTAGE | NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA.

Bron: L'HOMO. | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser