Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Wouter Hamel laat niets aan de verbeelding over op L'HOMO.'s Instagram: 'Hij is echt de leukste tot nu toe'

Wouter Hamel laat niets aan de verbeelding over op L'HOMO.'s Instagram: 'Hij is echt de leukste tot nu toe'

Zo. Zijn jullie alweer afgekoeld na afgelopen weekend? Zanger Wouter Hamel (41) nam namelijk het ‘Juicy Weekend’ van L’HOMO.’s Instagram over.

| Stijn de Vries

Kijkers noemden het ‘t juiciest weekend tot nu toe.

Gouden strot

Hamel, die jullie allemaal wel kennen van zijn gouden strot in ‘Linda’s Zomerweek’, zag je het afgelopen weekend wellicht ook op je telefoonscherm verschijnen. Na zijn overwinning bij het Dutch Jazz Vocal Competition in 2005, werd de zanger steeds bekender in ons land. Sindsdien zong hij met z’n heerlijke stem, naast Linda’s programma, ook nog op het North Sea Jazz Festival en hij is zelfs al jarenlang bekend in Azië. Kortom: niet gek dat we razend benieuwd waren naar zijn weekend.

Lees ook
Hebben we zin in: zanger Wouter Hamel geeft ons een kijkje in zijn weekend

Favoriete ondergoed

Maar naast dat-ie heel goed kan zingen (en dat ook liet horen), wist hij ook bijzonder goed onze L’HOMO.-volgers te vermaken. Want van grote optredens naar video’s van zijn favoriete ondergoed: hij maakte er een heet weekend van. De blonde artiest was razend populair onder de volgers, die hem ‘De leukste Juicy Weekender tot nu toe’ noemden. En dat vinden we niet zo gek. Kijk zijn stories terug in het hoogtepunt op L’HOMO.’s-Instagram. Dan begrijp je wel waarom.

Benieuwd naar meer Juicy Weekenders? Volg L’HOMO. en blijf op de hoogte van het laatste LHBT-nieuws én de leukste weekenden.

SNACKS | L'HOMO. | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: L'HOMO. Instagram | Foto: Stefan van Ruijven

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser