Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Vrouw zegt zwangerschapsshoot af als ze er achter komt dat fotograaf lesbisch is

Vrouw zegt zwangerschapsshoot af als ze er achter komt dat fotograaf lesbisch is

De Amerikaanse zwangerschapsfotograaf Faith Abrahams (foto) was compleet overdonderd toen de vrouw met wie ze een afspraak had hun afspraak cancelde omdat Faith lesbisch is.

| Gaby Boterkooper

Na wat online gestalk had de vrouw een regenboogvlag op haar Instagram gevonden.

Lees ook
Zo verbluft deze man een vrouw die niet gelooft dat hij eerste klas vliegt

Regenboogvlag
Op haar Twitter deelt ze een screenshot van een bericht dat ze ontving van de vrouw die ze zou fotograferen. De vrouw wilde weten of zij of iemand in haar familie homoseksueel is, omdat ze een regenboogvlag zag staan op het Instagram-account van de fotografe. Hoewel het al een vreemde vraag was om te stellen, antwoordde Faith: ‘Niemand in mijn familie is homoseksueel, maar ik wel. Daarom staat het op mijn pagina’.

Geschrokken
Van het bericht dat ze daarna van de vrouw ontving schrok ze. De vrouw vertelde namelijk niet alleen dat ze om die reden de fotoshoot wilde afblazen, maar Faith wordt ook nog eens flink op de vingers getikt. De vrouw vertelt haar dat ze niet wil dat haar kind van vijf gaat denken dat homoseksualiteit normaal is en dat ze het erg vindt dat Faith denkt dat deze lifestyle normaal en acceptabel is.

Dicriminatie
Ze wil met haar tweet iedereen laten zien dat discriminatie op basis van seksuele voorkeur nog steeds bestaat en dat het moet stoppen. Ze roept daarom iedereen op het bericht te delen.

SNACKS | L'HOMO. | OPMERKELIJK | BUITENLAND

Bron: Twitter | Foto: Twitter

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser