Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Slam-dj vraagt zijn date live op de radio om verkering

Slam-dj vraagt zijn date live op de radio om verkering

Harm den Besten, dj bij ‘SLAM!’, heeft zijn vriend live op de radio verkering gevraagd. Voor zover bekend is hij daarmee de eerste radio-dj die zijn vriend verkering vraagt op de radio.

| Tim van Rodijnen

Harm en zijn date waren pas een week aan het daten.

Discussie

Omdat ze pas zo kort aan het daten waren, had Harm een discussie met zijn medepresentator Kees Dorresteijn (ze presenteren samen de show Harm & Kees). Harm vroeg zich af of het niet wat te vroeg was, zo snel al verkering vragen. Na veel positieve reacties van de luisteraars besloot hij toch de stoute schoenen aan te trekken.

Live bellen

Niet veel later besloot Harm zijn date, Robbert, live te bellen en hem de vraag der vragen te stellen. “Wat ben je toch een eikeltje”, reageerde Robbert in eerste instantie. Misschien niet wat Harm verwachtte, maar daarna zei Robbert al snel volmondig “ja!”

View this post on Instagram

HIJ ZEI JA ❤️

A post shared by Harm den Besten (@harmdb) on

Lees ook
Halló zeg: dit salaris verdient een top-dj gemiddeld per week

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | L'HOMO. | BEKEND

Bron: Instagram Harm den Besten | Foto: Still video Harm den Besten

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser