Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Nancy Reagan vóór homohuwelijk

Nancy Reagan vóór homohuwelijk

De dochter van de Reagans heeft in een interview verklaard dat haar moeder vandaag de dag pro-homohuwelijk is.

Dat is opzienbarend, want de Reagans zijn nu niet bepaald de geschiedenis ingegaan als ruimdenkend of vooruitstrevend.

Aidscrisis
Integendeel. Het presidentschap van Ronald Reagan was funest voor de aidscrisis en de homo-emancipatie in de jaren tachtig.

Klap in het gezicht
Al een paar weken geleden stond dochter Patti Davis in de aandacht door te verklaren dat haar vader – mocht hij nog in leven zijn – het homohuwelijk zou steunen. Zoiets is natuurlijk altijd koffiedik kijken, maar een dergelijke uitspraak is natuurlijk wel een (strategische) klap in het gezicht van menig Republikein. Wanneer de dochter van hun grote rolmodel zoiets verklaart, waar kunnen zij zich dan nog op beroepen?

Tegen homo-huwelijk
Half-broertje Michael Reagan schreef onlangs in een stukje dat volgens hem pa tégen het homo-huwelijk zou zijn. Patti reageerde hierop door te stellen dat vader en zoon altijd weinig contact hadden en dat pa Michael altijd een vervelende klier heeft gevonden.

Family values
Het is waarschijnlijk overbodig dat de twee elkaars bloed kunnen drinken. President Reagan ging tijdens zijn regeerperiode prat op family values.

Schriel vogeltje
Presidentsvrouw Nancy had het uiterlijk van een schriel vogeltje, maar het was algemeen bekend dat zíj degene was die de lakens uitdeelde.

Bron: Huffington Post

L’HOMO. ligt nu in de winkel.

L'HOMO.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser