Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Moeders boos om gay days bij Disney

Moeders boos om gay days bij Disney

Een heleboel hysterische moeders boos op Disney World wegens Gay Days.

Hoewel niet zo bekend hier in Europa is het Amerikaanse Gay Days het meest populaire en meest bezochte gay evenement ter wereld. In het eerste weekend van juni bezoeken vrolijke homo’s en drag queens massaal Disney World voor een dag vol lol, ontspanning en natuurlijk de nodige glamour.

Toch anders
Honderden krijsende drag queens in het sprookjeskasteel van Doornroosje is toch nét even anders dan wanneer het gevuld is met slechts één koningin en héél veel krijsende kinderen. Prince Charming krijgt concurrentie van duizend andere hunks, die er waarschijnlijk stukken beter uitzien dan de brave Disney-held.

Niet in de minderheid
En hoe fijn is het voor kinderen, wiens ouders van hetzelfde geslacht zijn, om eens níet in de minderheid te zijn?

Hysterische lastercampagnes
Maar natuurlijk zijn er altijd mensen die anderen hun plezier niet gunnen. One Milion Moms bijvoorbeeld. Dit is een afdeling van de aartsconservatieve American Family Organisation en heeft als doel élk bedrijf wat homo-vriendelijk is, te bestoken met boze brieven en te bedreigen met lastercampagnes.

Boycot
De fundamentalistische dames waren vorig jaar in het nieuws vanwege hun plan warenhuisketen JC Penney te boycotten. De woordvoerder van deze populaire warenhuisketen is namelijk de lesbische Ellen DeGeneres.

Adoptie
En nu is Disney World aan de beurt. De moeders worden namelijk heel zenuwachtig van het idee dat duizenden nichten temidden van hún Donald Duck en hún Little Mermaid plezier maken. Wat moeten hun arme kinderen daar wel niet van denken – dat Kwik, Kwak en Kwek soms tolerante en lieve wezentjes zijn?

Daffy Duck
Of de moeders erin slagen het feest te verknallen is nog maar de vraag. President van Walt Disney World is George Kalogridis en die is zo gay als Daffy Duck.

Bron: Huffington post

L'HOMO.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

KalleKalle

Dit hoor ik nou zo vaak van mensen (Bijna altijd van zogenaamd beter wetende Hetero's.)Als je geaccepteerd wil worden moet je maar gewoon normaal doen en geen speciale dagen organiseren. Dit soort dagen zijn JUIST nodig om acceptatie te bevorderen. Vooral in Amerika worden LGBT-personen nog fundamenteel gediscrimineerd door de overheid, de maatschappij en die religieuze idioten uit de Bible-belt. Dit soort dagen bevorderen eenheid, en voor veel LGBT-personen is dit een manier om zich niet alleen te voelen in deze Heteronormatieve wereld. Het is precies hetzelfde met feminisme, als zij zich niet in het openbaar hadden vertoond in het begin van de 20e eeuw en in de jaren 60 en niet luidkeels hun stem laten horen. Dan zaten vrouwen waarschijnlijk nog steeds thuis zonder stemrecht als baar-machines omdat de anticonceptie-pil dan waarschijnlijk ook niet geaccepteerd zou zijn. Waarom willen mensen altijd zo graag Eenheidsworst zijn. Het Is fantastisch dat Disney-world dit doet zodat kinderen die daar komen van jongs af aan kennis maken met diversiteit. Oftewel Lydia hou je mond, als je er niks vanaf weet!

MichaelMichael

Nee Lydia, je hebt helemaal gelijk! Speciale dagen, wat een onzin, want de wereld is blijkbaar zo tolerant en laten we wel zijn die dagen zijn natuurlijk in en in slecht en doen veel mensen kwaad. Misschien is het goed om de documentaire "Strijders voor de Liefde"eens te bekijken. Toegankelijk voor iedereen, zo fijn.

LydiaLydia

Als je geaccepteerd wil worden moet je niet van die speciale dagen gaan organiseren of bezoeken.

NicoletteNicolette

Shame, shame, shame on them!!!!

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser