Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Lief briefje aan zoon die uit de kast gaat komen

Lief briefje aan zoon die uit de kast gaat komen

Uit de kast komen bij je ouders is waarschijnlijk het engste wat er is.

De jonge Amerikaanse homo Nate is wel in een heel warm bad gevallen en hij hoefde er niet eens officieel voor uit de kast te komen.

Briefje
Zijn vader stuurde hem dit briefje:

‘Nate, ik hoorde je telefoongesprek met Mike, over het feit dat je van plan bent om uit de kast te komen. Het enige waar jij je zorgen om hoeft te maken, is om morgen sinaasappelsap en brood mee te nemen als je uit school komt. Ik weet al vanaf je zesde dat je homo bent. En ik hou van je vanaf dat je geboren werd. – papa. P.s. mama en ik vinden jou en Mike een leuk stel.’ 

Voorbeeld
Ontzettend liefdevol en begripvol. Daar kunnen heel wat ouders een voorbeeld aan nemen.

Bron: Daily Mail

gay_son_dad_letter

L'HOMO.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

JelleJelle

We kunnen wel steeds zeuren dat die acceptatie is verslechterd, maar dan geef je de acceptatie geen zetje in de goede richting. Je kunt beter situaties, of net als hier het briefje, waarbij het wel goed gaat positief motiveren.Nate's dad, your a great men!!!!!!!!!

Léon BaartLéon Baart

Dat is nu houden van! Echte liefde!!

MarkMark

Laat ik beginnen met "ik vind al jullie reakties mooi en fijn! maar laten we niet vergeten dat het ontzettend moeilijk is om als ouder te moeten accepteren dat je kind afwijkt van wat we als normaal beschouwen! Het vergt erg veel energy en begrip om het te kunnen accepteren en te leren leven hoe ermee om te gaan.

SandraSandra

Ik had al langer het vermoeden dat mij zoon homo was. Toen hij 15 jaar dit met hem besproken en kwam er direct voor uit. Ik ben zo trots op hem!!

Albert SteenvoordenAlbert Steenvoorden

Geen briefje je bij mij, wel een liefdevol gesprek. BEN TROTS OP MIJN OUDERS!!!!Wens ieder kind hetzelfde of je nu homo, lesbisch of Hetro bent.

JesJes

Dit is geweldig!! Hier kunnen helaas veel mensen van leren! Iedereen is toch zoals hij/zij is! Echt een super brief!

John F.John F.

Van mensen houden, daar gaat het hele leven toch om? Jong, oud, mooi, lelijk, in de ogen zie je de schoonheid en de ware 'aard'. Goed van die ouders, zo is het leven als het moet zijn.

K|MK|M

Ik lees opmerkingen dat het belachelijk is dat je anno 2013 nog uit de kast moet komen. En dat hetero kinderen ook niet uit de kast komen. Ik begrijp wat ermee bedoeld wordt maar zet je roze bril ff af. HELAAS is ons land een stuk minder tolerant aan het worden en blijft het een gevecht voor homoseksuelen. Deze ouders geven een liefdevolle leuke reactie. Zie het als dat en ga niet "klagen"dat het onzin is. En dat ze er niet goed aan gedaan hebben omdat ze vanaf zijn 6e jaar wisten dat ie homo is. Alsof je een kleuter met seksualiteit gaat belasten. Hetero of homo, het maakt geen snars uit. Laat ze zelf hun seksualiteit ontdekken.

KatjaKatja

Mooi , zo kan het ook

Han van der MijnHan van der Mijn

Wat een onzin. Als ouders "het"al weten als hun kind pas zes is, zou het kind er zeer bij gebaat zijn dat ze het helpen, zou er niet eens een kast nodig zijn en zou er veel geworstel voorkomen kunnen worden. Nu wordt het homoseksuele kind weer verbijzonderd. Komen heterokinderen ook uit de kast?

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser