Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

L'HOMO. appt gaynieuws én de lekkerste V-cuts

L'HOMO. appt gaynieuws én de lekkerste V-cuts

Wil jij het laatste gaynieuws ontvangen én hou je van heerlijke V-cuts? Meld je dan aan voor L’HOMO. WhatsApp.

| Tommie Luyben

Vanaf 9 mei ligt de nieuwe L’HOMO. in de winkel. Een uitstekende gelegenheid om WhatsApp weer te omarmen.

Dit wil je
L’HOMO. WhatsApp is een app-groep waar je wél in wil zitten. Na het grote succes van onze billenservice vorig jaar, gaan we dit jaar voor Veestje, de V-cut: die mooie strepen die wijzen naar je jeweetwel. Een behoorlijk smakelijk feestje net bóven je broekje.

Ook inhoud
Naast alle lekkernijen staan er ook stukken met íets meer inhoud op het menu. Zo willen we bijvoorbeeld weten hoe het er met de homo-emancipatie anno 2017 voor staat en spreken daarom met acht prominente figuren uit de LHBT-community. En in de rubriek ‘De mannen van Iebele’ toont hoofdredacteur Iebele van der Meulen het werk van zijn favo fotografen.

‘L’HOMO IN’
Interesse? Meld je aan en je ontvangt gratis twee keer per week ‘Veestje’ en het laatste gaynieuws. En niet onbelangrijk: alleen wij kunnen jouw commentaar lezen, dus geen ellenlange groepsgesprekken. Voeg 06-82795950 toe aan je contactpersonen en stuur een app met L’HOMO IN. Je ontvangt binnen een week het eerste bericht.

‘L’HOMO OUT’
We versturen dit jaar acht weken lang berichten via WhatsApp. Maar worden die appetijtelijke torso’s je eerder te veel? Stuur L’HOMO OUT naar hetzelfde nummer en je ontvangt geen berichten meer.

Alleen L’HOMO. ziet jouw telefoonnummer: het is dus geen groepschat, maar je kunt wel zeggen wat je wilt.

Lees ook:  15x lezers zijn maar wát blij met de nieuwe L’HOMO.

NIEUWS | L'HOMO.

Bron: LINDAnieuws | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser