L'HOMO.

Insta-sexy mannen

Insta-sexy mannen

L’HOMO BLOG 19 Sex sells, dat is geen nieuws. En Instagram is de perfecte applicatie om te laten zien hoe sexy je merk kan zijn. Calvin Klein en Marc Jacobs hadden dit al snel door en lanceerden een stomende Instagram-campagne. 

| Niels Oostenbrink

#CastMeMarc
Marc Jacobs scout zijn nieuwe campagnemodellen via Instagram. Door de hashtag #CastMeMarc te gebruiken maak je kans om het model te worden van de nieuwe campagne. Er doen veel dames mee, maar met een beetje doorscrollen kom je ook wat heerlijke mannen tegen.

cast me marc

cast me marc blond

cast me marc muscles

cast me marc mesh

#MyCalvins
Nog vermakelijker is de Instagram-campagne die Calvin Klein Underwear is gestart. Campagnemodel kun je er niet mee worden. Wel maak je kans om op de #MyCalvins-website te belanden. Celebrity’s als Fergie, Trey Songz en Miranda Kerr hebben al aan deze campagne meegewerkt. Veel sixpacks en goedgevulde slips, er zijn ergere dingen om naar te kijken. Nieuwsgierig? Kijk dan hierboven in de photo slider en klik je een weg door de sixpacks.

mycalvins

 

Voormalig LINDA. stagiair Niels, ‘Your Digital Gay Best Friend’, schrijft sinds drie jaar over mode, beauty, lifestyle en hotspots op zijn blog www.lifestylehunters.com. Door zijn uitgesproken kledingstijl is hij in vele internationale titels, zoals New York Times en Vanity Fair, beland.

 

SNACKS | L'HOMO.

Foto: Instagram

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser