Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Gratis concert Mika

Gratis concert Mika

Wij houden van Mika en Mika houdt van ons.

Uit de kast
Vorig jaar kwam hij eindelijk uit de kast (“If you ask me am I gay, I say yeah. Are these songs about my relationship with a man? I say yeah!”) en zijn nummer Popular Song werd het strijdlied van een belangrijke campagne tegen pesten.

De Libanees-Britse zanger blíjft zijn stem geven voor de strijd voor gelijke rechten voor homo’s. Letterlijk.

Bastille
Naar aanleiding van het recentelijk openstellen van het huwelijk voor paren van hetzelfde geslacht wordt op 21 mei op Place de la Bastille in Parijs een grootscheeps openlucht concert gehouden. Het evenement is toegankelijk – lees gratis – voor iedereen en o.a. Mika zal er een spetterend optreden verzorgen.

Hysterisch
Place de la Bastille staat niet alleen symbool voor de Franse vrijheid, het is wrang genoeg ook de plek waar zich een kleine maand geleden Manif pour Tous afspeelde – een hysterische demonstratie tégen het homohuwelijk.

Vrijheid, gelijkheid, dikke vinger
Door het concert op het beroemde plein te organiseren, vieren Mika en zijn kornuiten niet alleen vrijheid, gelijkheid en broederschap voor iedereen, ze maken ook een dikke vinger naar alle malloten van vorige maand.

De naam van het concert? Hoe kan het ook anders: Concert pour Tous!

Bron: Queerty.com 

L'HOMO.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

L’Homo. –Gideon Querido van FrankL’Homo. –Gideon Querido van Frank

[...] Link: LINDA. magazine  [...]

LebannaLebanna

Ik ken iemand die hier héél gelukkig mee zal zijn. En dat is zeker niet Servaas Strobbe uit de Vaarstraat.

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser