L'HOMO.

Gay tiener wil op slaapfeestje beste vriendin komen en haar moeder reageert héérlijk

Gay tiener wil op slaapfeestje beste vriendin komen en haar moeder reageert héérlijk

De beste vriendin van Mason, een Amerikaanse tiener die op mannen valt, heeft een tópmoeder. Hoe we dat weten? Dankzij een sms’je dat zij aan Mason stuurde, en nu viral gaat.

| Tim van Erp

Het bericht van de moeder in kwestie was een antwoord op Masons vraag of hij op een slaapfeestje van zijn vriendin – en haar dochter – mocht komen.

Lees ook
Moeder van zoon met Syndroom van Down zet Efteling-medewerker in het zonnetje

Alleen meisjes
Mason wilde namelijk dolgraag aanwezig zijn bij het pyjamafeestje, maar er was een probleempje: zijn vriendin mocht alleen maar meisjes uitnodigen van haar ouders. Snappen we ergens. Maar Mason wilde dat voor hem een uitzondering werd gemaakt. Snappen we ergens ook wel.

Geen interesse
Daarom sms’te hij de moeder van zijn vriendin Houston. ‘Hoi mevrouw Shelton!’, schreef hij. ‘Ik ben Mason Brian Barclay, één van Houstons nieuwe beste vrienden. Als zij vrijdag vrienden over de vloer krijgt, mag ik – een érg homoseksuele man – dan ook blijven logeren? Ik denk dat er alleen meisjes welkom zijn vanwege de gewoonlijke interesse van jongens in meisjes, maar in dit geval is die interesse er niet.’

Lees ook
Een vader met humor: 12 x de grappigste tweets van Twitterpapa Simon

Luchtig (en veel likes)
Het antwoord van Houstons moeder is perfect in zijn luchtigheid, als je het ons vraagt. Mason deelde haar bericht op Twitter en het screenshot van hun gesprek heeft inmiddels bijna 1800 likes verzameld. Het logeerpartijtje vond trouwens afgelopen vrijdag plaats. We gaan er vanuit dat Mason en de meisjes het naar hun zin hebben gehad.

SNACKS | L'HOMO. | BUITENLAND | DIE GAAT VIRAL

Bron: Bored Panda | Foto: GIPHY / Facebook

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent
Advertorial

Paella, plaza's en prachtige parken: 10 x dit moet je doen als je in Valencia bent

Slechts tweeënhalf uur vliegen en je landt op de bakermat van de paella: Valencia. De stad waar 300 dagen per jaar de zon schijnt en waar je dus absoluut een keertje heen moet. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser