Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

De geilste mannen van Amerika blijven homofoob

De geilste mannen van Amerika blijven homofoob

Ze dragen allemaal dezelfde kruippakjes waar hun benen zo mooi in uitkomen, gaan het liefst met the guys op weekendjes weg waar vrouwen niet welkom zijn, zingen elkaar romantisch liedjes toe rondom kampvuren en slapen gemoedelijk bij elkaar in de tent.

Geen wonder dat verkenners al decennia dankbaar onderwerp zijn voor menig gay porno, maar wie denkt dat de beweging homovriendelijk is, vergist zich.

Schande
Sterker nog, in de VS worden homoseksuelen die uit de kast zijn het lidmaatschap van de Boy Scouts of America geweigerd. Je leest het goed: als homo mag je geen lid worden. Een grove schande natuurlijk, die geleid heeft tot tal van protesten en rechtszaken.

Madonna
Zo verscheen vorige maand Madonna tijdens de GLAAD Media Awards in scoutingpak en verklaarde dat het tijd werd dat de scouting zijn stupid rules zou veranderen.

Water bij de wijn
Onder enorme druk heeft Boy Scouts of America nu dan eindelijk een voorstel geformuleerd, waarin water bij de wijn wordt gedaan. Homoseksuele jongeren zouden lid mogen worden, maar… gays worden nog steeds geweerd in leidinggevende functies.

Acceptatie
Lekker. Wat voor signaal wordt afgegeven wanneer leiders niet gay mogen zijn? En zullen jonge verkennertjes, die de moed hebben uit de kast te zijn, werkelijk geaccepteerd worden?

Texas
Het voorstel moet wegens zijn ‘controversiële aard’ nog steeds goedgekeurd worden op een speciaal congres in Texas in mei.

Bron: Huffington Post

De nieuwe L’HOMO. ligt nu in de winkel en is ook online met fijne funfacts en meer.

L'HOMO.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser