Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

L'HOMO.

Cher zingt duet met moeders

Cher zingt samen met moeder een duet in de talkshow van Ellen Degeneres.

Tja, Cher.

In maillot rondrennen
Enorme staat van dienst, in het verleden fenomenaal, altijd veel voor homo’s gedaan, maar het is altijd meer van hetzelfde. Over veertig jaar staat ze waarschijnlijk nóg in een maillot op een schip vol geile matrozen te zingen. Met hetzelfde semi-stoere hese stemgeluid en dezelfde getuite lippen. Bewonderingswaardig, absoluut. Maar we worden er soms gewoon wat moe van. Omdat zij dat zelf nooit wordt. Mogen we dat zeggen?

Levensverhaal
Goed. Cher heeft wat nieuws. In een speciale aflevering van Ellen zingt zij samen met haar moeder een duet. Dit heeft ze nooit eerder gedaan en het optreden is een ware primeur. Maar omdat Cher altijd zo’n beetje hetzelfde doet, bekruipt je ook bij dit optreden het gevoel dat je dit al láng hebt gezien en gehoord (het suffe Avro Service Salon-achtige decor en het jaren tachtig-kapsel van moeder versterken dit griezelige déja vu-gevoel).

Door blijven gaan
Haar moeder is de 86-jarige countryzangeres Georgia Holt, die verklaarde nóóit te zullen stoppen met haar werk. Cher heeft het dus niet van een vreemde en wij zitten tot lengte van dagen aan haar vast.

Bekijk de video.

Bron: Advocate

L'HOMO.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

chucky1012chucky1012

Wat leuk!

Meer L'HOMO.

Lees dit ook even

Please update your browser