Advertorial

Win premièrekaarten voor deze knaller van een komedie met Tjitske Reidinga

Met actrice Tjitske Reidinga in de hoofdrol kun je er al donder op zeggen dat de film ‘Doris’ een succesnummer wordt. Na het zien van de trailer ben je zéker verkocht. 

En het wordt nog beter: LINDAnieuws mag tien keer twee kaarten weggeven voor de première van de film in Pathé Tuschinski op 17 september.

Wees creatief

Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken, is vertellen waarom je er zo graag bij wilt zijn. Uit de leukste reacties worden de winnaars gekozen, dus tip: wees creatief. Én plunder je kledingkast alvast voor een goede outfit, want fotografen langs de rode loper weten je ongetwijfeld te vinden – en dan wil je er natuurlijk wel op je best uitzien.

Hoe ga je een nieuwe liefde aan als je twee pubers thuis hebt zitten? Hoe vind je na een moeizaam huwelijk je zelfvertrouwen terug, terwijl iedereen om je heen Instagram bombardeert met foto’s van hun geslaagde levens? En hoe behoud je je zelfstandigheid als alle potentiële werkgevers je laten weten dat ze niet zitten te wachten op een vrouw van 45 zonder opleiding? Doris gaat over een vrouw op het kruispunt van haar leven. En Tjitske trekt je in het verhaal mee zoals alleen zij dat zo hilarisch kan.

Kun je er niet bij zijn 17 september? Op 19 september is er een grote landelijke Ladies Night van Doris in bijna alle bioscopen in Nederland. Ga naar www.dorisdemovie.nl en ontdek daar de Ladies Night bij jouw in de buurt.

VIDEO'S | SNACKS | WIN | ADVERTORIAL | BEKEND | LEKKER KIJKEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Katja HendriksenKatja Hendriksen

Linda, het was FANTASTISCH!!! Dankjewel voor de toffe avond :-)

Lian van GijsLian van Gijs

Leuk!! gezellige avond met mijn beste vriendin

Remke van WierenRemke van Wieren

Hey! Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik ben al sinds mijn 11e groot fan van Tjitske Reidinga en ze is mijn allergrootste voorbeeld en inspiratiebron. Ik ga naar elk toneelstuk waar ze in speelt en over twee weken ga ik met mijn beste vriendin naar Sophie! Tjitske is geweldig en ik hoop dat ze weet hoe veel ze eigenlijk voor me betekent. Waarschijnlijk ben ik al te laat hiervoor maar alsnog probeer ik het. Ik zou er heel graag heen willen met mijn beste vriendin omdat ze me al kent sinds ik fan ben van Tjitske en ze door mij ook een beetje fan is geworden :) x

Linda MLinda M

Ik doe graag mee, al ben ik vast te laat... mocht dat niet zo zijn dan ga ik heel hard duimen!

Anneliese de WaalAnneliese de Waal

Ik doe heel graag mee, ben heel nieuwsgierig naar de film. Zou er graag heen gaan met mijn moeder, lijk me heel gezellig.

T. JansenT. Jansen

Had een vriendin die 50 werd een avondje bios met drankje en hapje cadeau gedaan.... Weet zij veel dat dat een première in TUSCHINSKY wordt?!!... Ik zeg : maandag ... Doris Day,,,

Lydia HopsterLydia Hopster

Graag wil ik met mijn bff Petra naar deze film, zodat we er weer een heerlijk ladies moment van kunnen maken.

Roxanne de JongRoxanne de Jong

Geweldige witactie! Heb altijd al eens een premiere willen meemaken! En ik ben GEK op die heerlijke Nederlandse RomComs

Joëlle MaysJoëlle Mays

Als filmliefhebber kom ik niets tekort met mijn Pathé abonnement. Ik ben gemiddeld 2/3 keer per week in de bioscoop te vinden. Lekker onderuit gezakt aan het genieten van de nieuwste films. Eén van mijn favoriete genres blijft toch wel echt Nederlandstalig. Zeker wanneer de hoofdrol wordt vertolkt door de geweldige Tjitske Reidinga. Ik zou daarom heel graag bij de première willen zijn samen met een vriendin!

Jill HorstmanJill Horstman

Anne-Wil (mijn beste vriendin) is net verhuist naar Castricum. Ik gun haar echt een avondje uit na het harden werken om haar huur appartement een beetje toonbaar te maken.

Meer Lekker kijken

Lees dit ook even

Please update your browser