Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Win exclusieve sneak previewtickets voor The Girl in the Spider’s Web

Ook de Millennium-boeken van Stieg Larsson verslonden? Dit maakt je blij: Lisbeth Salander, het bekende personage uit de populaire reeks, keert terug in de boekverfilming van The Girl in the Spider’s Web

En jij kunt twee kaarten winnen!

Stoere cyberhacker

In Nederland werd het boek uitgebracht met de titel Wat Ons Niet Zal Doden. Niet Stieg Larsson was de schrijver, maar David Lagercrantz. Larsson overleed namelijk in 2004 en aan Lagercrantz de eer zijn werk voort te zetten. Voor alweer de vierde verfilming uit de Millennium-reeks, kruipt actrice Claire Foy (bekend van The Crown) in de huid van stoere cyberhacker Lisbeth Salander.

Neerlands glorie

Wij Nederlanders mogen weer trots zijn: de rol van Lisbeth’s akelige zus wordt gespeeld door ‘onze eigen’ Sylvia Hoeks! En Syl heeft niet zulke fijne plannen. Lukt het Lisbeth om haar tegen te houden?

Exclusieve sneak preview

The Girl in the Spider’s Web is een spectaculaire actiefilm met – oh yeah – een héél sterke vrouw in de hoofdrol. Wil jij ‘m als eerste zien? Universal Amsterdam nodigt een aantal gelukkigen uit. Schrijf hieronder waarom jij graag bij de exclusieve sneak preview bent op woensdag en maak kans op twee kaarten!

Niet gewonnen? The Girl in the Spider’s Web draait vanaf 25 oktober in de bioscoop.

WIN | ADVERTORIAL | LEKKER KIJKEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Martin BatelaanMartin Batelaan

spanning op het grote scherm

marie-jose sabelmarie-jose sabel

kijk iedere film zelfs die ik al gezien heb in de bios weer op teevee. verslind al zijn boeken en ben zeer benieuwd naar zijn nieuwe film.

Tineke VerhulstTineke Verhulst

Heb de boeken verslonden.Ook de laatste.Zou graag de film willen zien.Dat vind ik de goede volgorde...Eerst het boek en dan de film.Ik ga duimen.Liefs Tineke

Sanne van TuijlSanne van Tuijl

Waaa! Die kan ik toch echt niet missen :) Heb de boeken jaaaaren geleden verslonden en de originele films gezien PLUS de Amerikaanse versie.. Dit kan ik niet missen in mijn rijtje!

Marion HogelandMarion Hogeland

Weer een onvoorspelbaar spannend en intrigerende fillm. Spannend en leuk om hem in de bioscoop te gaan kijken.

Yvonne BekelaarYvonne Bekelaar

Lijkt ons een ontzettend spannende film, heerlijk om samen met mijn man van te genieten.

Irma MichielsenIrma Michielsen

De boeken van Stieg Larsson verslonden en de film ook. Kijk uit naar iets dergelijks.

Mary DekkerMary Dekker

Echt fan van de boeken van Stieg Larsson, en nu benieuwd naar deze film gemaakt door Lagercrantz. En danook nogElizabeth uit 'the Crown 'als Lisbeth… Bizar en benieuwd...

Ingrid PenningsIngrid Pennings

Ik hou van spannende films, dus helemaal mijn ding!

Marieke Kurvers-KiersMarieke Kurvers-Kiers

Waarom ik? De redenen buitelen over elkaar heen: Claire The Queen Foy! Onze Sylvia Hoeks! Powervrouwen in power rollen! Scandinavische crimi van de bovenste plank!

Meer Lekker kijken

Lees dit ook even

Please update your browser