Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Lekker kijken

Zij kan dansen én zingen: Sherefa is de grote verrassing van 'DanceSing'

Om mee te doen aan ‘DanceSing’ moet je heel wat in huis hebben. In de eerste aflevering werd duidelijk dat maar weinig mensen kunnen zingen én dansen.

| Belinda Janssen

Multitalent Sherefa kreeg het in het gloednieuwe DanceSing (SBS 6) wél voor elkaar om uit te blinken in twee zo verschillende disciplines.

Romy Monteiro als lichtend voorbeeld

Met Romy Monteiro als co-host naast Johnny de Mol lag de lat torenhoog. De musicalster deed in 2014 mee aan The Voice of Holland, en sinds die tijd heeft ze bewezen dat ze óók een geweldige danseres is. De kandidaten van DanceSing zijn nog lang niet zo ver. De één zong als een nachtegaal, maar had niet de juiste moves, de ander danste alsof zijn leven ervan afhing, maar was dan toch iets minder sterk als zanger. Voor de jury, bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Gordon, Timor Steffens en Kenzo Alvares was het een zware dobber.

Lees ook
Wát een finale: soulheld Nick Nicolai (18) wint ‘Holland’s Got Talent’

Nog nooit voor publiek gezongen

Zo zette de stralende Bonnie een fantastische en soepele dansact neer, maar toen ze moest zingen, bleek dat nogal een dingetje: ze had zelfs nog nooit eerder voor publiek gezongen. Haar aanstekelijke humeur maakte alles goed en ze mocht toch door. Goedlachse Paul uit Venezuela was al net zo’n leuke kandidaat om naar te kijken: met zijn gepassioneerde Spaanstalige act knalde hij van het podium, maar qua dans had hij nog wel wat te leren.

Lees ook
Angela Groothuizen valt snoeihard van haar stoel in ‘Holland’s Got Talent’

Sherefa kan álles in ‘DanceSing’

De verrassing was tot het laatst bewaard met de prachtige Sherefa. Zij zette een fraaie versie van California Dreamin’ neer, van The Mamas and the Papas. En tot ieders verbazing switchte ze moeiteloos van ingetogen zangeres tot begenadigd danseres. Met haar elastieken stembanden én benen, is ze nu al de favoriet van het programma, met de concurrentie voorlopig vér achter zich.

Vermakelijke aftrap

714.000 kijkers zagen de aftrap van DanceSing. De jury had het af en toe knap lastig, en daar vermaakten de kijkers zich hard mee. En Johnny ook, zo te zien.

Bonnie zong voor het eerst, maar ach, haar stralende persoonlijkheid maakte álles goed. En dansen kan ze! 

En dan Paul, de hunk uit Venezuela. Een plezier om naar te kijken én te luisteren:

De hele aflevering van DanceSing bekijk je hier.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | LEKKER KIJKEN

Bron: Kijk.nl | Foto: Screenshot DanceSing

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Lekker kijken

Lees dit ook even

Please update your browser