Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Lekker kijken

Begin je bingewatch-week vanavond met dé kijktips voor aankomende week

Begin je bingewatch-week vanavond met dé kijktips voor aankomende week

Laat de tv-gids deze week eens voor wat het is. Superguide heeft namelijk dit lijstje met fijne kijktips voor je verzameld.

| Amber Engelbracht

Een goede reden om met dit koude weer de hele week binnen te blijven.

Lees ook
Van Matilda tot de GVR: Netflix gaat kinderboeken Roald Dahl tot animatieseries omtoveren

1. Terug-kijktip – Het paard van Sinterklaas
Voor deze film ben je nooit te oud. Winky houdt van paarden en is gek op de oude pony Saartje. Als die overlijdt, vraagt ze raad aan Sinterklaas. De waarheid wordt in deze film perfect in het midden gehouden. De film won een Gouden Kalf voor het scenario en kreeg twee jaar later een even succesvol vervolg. Én je kan ‘m gewoon rustig terugkijken op je eigen moment in de Z@ppbios.

2. Vanavond – Boer zoekt vrouw
Hoe is het met boer Jaap en zijn Marian na hun romantische trip naar Noorwegen? Is Steffi haar hengst Roel inmiddels al zat? En hoe zit het met de vijf boeren die te weinig brieven binnenkregen om gevolgd te worden? Maar de belangrijkste vraag: zal de frauderende boer Remco vanavond welkom zijn? (20.25-21.20 uur op NPO 1).

3. Maandag 3 december – The Victoria’s Secret Fashion Show 2018
Het grootste lingerieshow van het jaar is weer te zien op tv en dit jaar werd het weer gehouden in New York. Bij dit evenement is onder andere Nederlandse supermodel Romée Strijd aanwezig, maar ook de ervaren Candice Swanepoel en Adriana Lima zullen op de catwalk verschijnen (23.00-24.00 uur op Net5).

4. Maandag 3 december – Into the Woods
De komische sprookjes-musical is in de VS een klassieker. De verhaallijnen van een aantal sprookjes zijn met elkaar verbonden en de wensen van de personages worden gevolgd, om te kijken waar ze terecht komen. De film heeft ook nog eens een sterrencast: Meryl Streep, Emily Blunt en James Cordon (20.30-23.00 uur op Net5).

5. Dinsdag 4 december – Avatar
Deze peperdure sf-film speelt zich af op de planeet Pandora, waar wetenschappers het natuurvolk de Na’vi bestuderen middels avatars: gekweekte lichamen, die mensen kunnen gebruiken om de planeet te verkennen (20.30-23.55 uur op Veronica).

6. Woensdag 5 december – 4 Weddings and a Funeral
De relatief onbekende acteurs worden gesteund door een origineel scenario, dat voor het een grootste Britse kassucces zorgde. De komische dialogen, het gestuntel van Rowan Atkinson als priester en de humor maken dat je de film keer op keer kunt bekijken (20.30-22.50 uur op Net5).

7. Vrijdag 7 december – Flikken Maastricht
Er komt een vrouw bij de politie om aangifte te doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Ondertussen gaan Romeo en Marion op zoek naar een vermiste dakloze (20.35-21.30 uur op NPO 1).

8. Zondag 9 december – Heel Holland bakt
Met Hans Spitsbaard heeft vorig jaar Heel Holland Bakt gewonnen en heeft inmiddels een eigen tv-programma bij Omroep Max getiteld Bak mee met MAX. In het kookprogramma doen vijftien getalenteerde thuisbakkers in deze wintereditie hun best om Hans op te volgen (20.25-21.20 uur op NPO 1).

Deze kijktips zijn mede mogelijk gemaakt door Superguide

SNACKS | TV | LIFESTYLE | KIJKTIP | LEKKER KIJKEN

Bron: Superguide | Foto: Pixabay

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Lekker kijken

Lees dit ook even

Please update your browser